Piracki wojownik
Licznik postów: 129
) Prezentuję przed wami te oto dzieło. A wszystko zaczęło się od tego, że bardzo chciałam umieć malować w "szopie" bez wcześniejszego szkicowania i robieniu lineartów na kartce. A to za sprawką tutoriala znalezionego na YT, gdzie ktoś tak rysował Nami, Robin (i Sanji'ego?) Za pierwszym (i drugim [i trzecim]) razem nie wychodziło mi, więc poddałam się czekając na sposobność zakupienia tabletu i wtedy ponownego zmierzenia się ze "speed painting". Minęło kilka miesięcy w ciągu których nic nie ruszyło, aż do wczoraj gdy z jakiegoś widzi-misia, postanowiłam narysować bohaterkę Kimi ni Todoke. Nie wiele myśląc przystąpiłam do dzieła i oto co w związku z tym powstało. Zapraszam:
Piracki wojownik
)
Piracki wojownik
Licznik postów: 116
To jest moja subiektywna opinia ale, Te oczy, usta, włosy, głowa jakby lekko za duża hmm.. no sam nie wiem:> Ale jak na próbowanie czegoś nowego to jest dobrze myślę
Chociaż również jak napisałaś "dzieło":> Może taki styl masz który na mnie nie oddziałuje hehe
Koleżankę mam na grafice i widziałem jej sporo różnych prac a jakoś nigdy ich nie trawię
Piracki wojownik