Imperator
Licznik postów: 1,822
(Kojarzyło mi się że był już jakiś, ale go nie znalazłem... :niepewny: )Sabo
i tak nie będzie takiej już nosił.
Piracki oficer
Licznik postów: 617
oprócz Sabo osobiście nic do niego nie mam
zrobią tak jak w katekyo hitman reborn czyli pokażą najpierw młodszego Luffy'ego a potem nowego i tak samo z resztą załogi no... pozostała tylko nadzieja :/
Król piratów
Licznik postów: 3,793
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,415
Joy Boy
Licznik postów: 5,384
Joy Boy
Licznik postów: 7,533
Cytat:PS. Straszcie mnie dziwi, że wszyscy tak jedziecie po openingu, kiedy na zagranicznych forach 95% osób bardzo go lubiProszę o link zaś, bo znam scenę na pewno lepiej niż ty i wątpię, by ludzie (którzy nie są OP-tardami) czcili TĘ KUPĘ. Proszę tylko, by to nie było forum ścierwo.op>>>ALL.com.gimbaza.pl Aha, komentarze ćwierćmózgów z YT też mnie nie interere.
Super świeżak
Licznik postów: 252
Joy Boy
Licznik postów: 7,533
Cytat:A motyw z bratem który popychał Luffy`ego był według mnie dobrym pomysłem.Odkąd HnI: New Challenger osiągnęło mega sukces z tym "motywem" w animu (mam na mysli to, że walka Takamury z Hawkiem gniotła i miażdżyła cyce, a ten czynnik był jednym, który się do tego przyczynił... bo tam był WYKONANY TAK, JAK MY BYĆ, A NIE MARNIE!), to jest wykorzystywany (słabo) w Naruto i (nieco lepiej) w OP.
Super świeżak
Licznik postów: 252
LoLjestgorszyniżDotA napisał(a):Więc to już zależy od gustu kolego.Cytat:A motyw z bratem który popychał Luffy`ego był według mnie dobrym pomysłem.Odkąd HnI: New Challenger osiągnęło mega sukces z tym "motywem" w animu (mam na mysli to, że walka Takamury z Hawkiem gniotła i miażdżyła cyce, a ten czynnik był jednym, który się do tego przyczynił... bo tam był WYKONANY TAK, JAK MY BYĆ, A NIE MARNIE!), to jest wykorzystywany (słabo) w Naruto i (nieco lepiej) w OP.
Poza tym nie wiem, pod jakim względem niby ten op jest lepszy od poprzedniego. Ten z MF pod względem nuty był o parę klas lepszy, animacyjnie i graficznie zmiatał z powierzchni ziemi wszystko to, co było dotychczas w OP...więc?
Król piratów
Licznik postów: 3,793
Piracki oficer
Licznik postów: 647