Wakacje 2011 :)
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Rain

Król piratów

Licznik postów: 3,825

Rain, 14-06-2011, 22:22
Drodzy forumowicze,zaczynają się wakacje,tutaj możecie zamieścić swoje plany z nimi związane,napiszcie gdzie wyjeżdżacie(jeśli wyjeżdżacie)może cię spotkamy? Smile

Moje plany to:
1 miech praktyk w Warszawie
2 tyg w Turcji w Gumbet
i raczej tyle Smile (no może Polskie góry,i w Krakowie byłem tylko 1h :/)
Jolly

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,506

Jolly, 14-06-2011, 22:26
Macclesfield, England. Jak wypali. Powodzenia, żeby mnie ktoś tam spotkał Tongue
Nina D Dragon

Wilk morski

Licznik postów: 78

Nina D Dragon, 14-06-2011, 22:39
nie lubie was<; Wasze 2 posty juz mnie zdołowały!!!! ja mam plan nie mieć kampani wrześniowej bo inaczej moje wakacje bedą trawly 2 tygodnie, bo 1,5 miecha mam praktyki -.- live is brutal and full of zasackas :kwasny:
Hyrule

Gold Experience Requiem

Licznik postów: 2,042

Hyrule, 14-06-2011, 22:45
Jak dobrze pójdzie to 4 miesiące w Tokio i 8 miesięcy w Kitakyuushuu. Smile No ale czekam wciąż na odpowiedź.

Acha, a wcześniej 4 dni na kajakach ze Starogardu Gdańskiego do Gniewu i dwa tygodnie w Zakopanem.

jolly-roger napisał(a):Macclesfield, England. Jak wypali. Powodzenia, żeby mnie ktoś tam spotkał Tongue

Się nie śmiej, się nie śmiej. Smile Ja kuzyna spotkałem w Paryżu zupełnie przypadkowo, więc i Ciebie ktoś może spotkać.
Jolly

Licznik postów: 1,506

Jolly, 14-06-2011, 23:03
Paryż a Macc to wiesz. Jak Wierzbiec i Wrocław.

@Nina. Było iść na PWr. Na PWr z zasady nie ma kampanii wrześniowej.
Kucharzynka

Wilk morski

Licznik postów: 99

Kucharzynka, 14-06-2011, 23:15
Hyrule napisał(a):Jak dobrze pójdzie to 4 miesiące w Tokio i 8 miesięcy w Kitakyuushuu. Smile No ale czekam wciąż na odpowiedź.

OOO STARY ALE CI ZAZDROSZCZE !!!!! : (((

Ja jadę do Hiszpanii na 2 tygodnie.. Smile Lloret De Mar xD Już drugi raz.. Smile
Później do Nowego Sącza..
A w Sierpniu na Mazuuryyy Smile z całą moją paczką Big Grin
Nina D Dragon

Wilk morski

Nina D Dragon, 14-06-2011, 23:45
Hyrule jak?? Powiedz mi jak?? jakiś staż, praktyki?? kurde jak??? ty nie bądź egoista podziel sie ta wiedzą Big Grin
Awake

Licznik postów: N/A

Awake, 14-06-2011, 23:49
Moje plany na wakacje to znaleźć sobie pracę, zapierdalać w niej 8 godzin za grosze i zarobienie na kompa i ciuchy! Prawdziwy pracuś ze mnie, nie będę się opieprzał jak inni na wakacjach!
Blek

Imperator

Licznik postów: 2,588

Blek, 14-06-2011, 23:55
To plan jest taki... dom, morze, żarcie, dom, koniec. +3 do rozmiarów dupy.
Hyrule

Gold Experience Requiem

Licznik postów: 2,042

Hyrule, 15-06-2011, 00:02
Nina D Dragon napisał(a):Hyrule jak?? Powiedz mi jak?? jakiś staż, praktyki?? kurde jak??? ty nie bądź egoista podziel sie ta wiedzą Big Grin

hehe, ok, mogę się podzielić. Smile http://www.eu-japan.eu/global/vulcanus-in-japan.html
Czekam aż mi Mitsubishi Chemical Corporation odpowie, czy mnie przyjmą. Zawsze mi bije serce jak maila sprawdzam rano. Tongue
Nina D Dragon

Wilk morski

Nina D Dragon, 15-06-2011, 00:12
no dla analityki medycznej tez nie widze przyszłości;/
więc pozostają mi smutne wakacje i może w przyszłości uda mi się wyjechać do Japonii
Larry

Piracki oficer

Licznik postów: 647

Larry, 15-06-2011, 09:17
Kurczę, ludzie wy to macie fajne wakacje. Ja to tak samo jak Awake, zapieprzać do roboty, żeby trochę kasy zarobić. Zresztą cała moja rodzina mieszka w tym samym mieście co ja, więc nie za bardzo mam gdzie jechać. Może ewentualnie Anglia, Uckfield.
Saki

Licznik postów: 1,442

Saki, 15-06-2011, 12:00
1. Węgorzewo, jadę na początku lipca z trójką przyjaciół stopem na Seven Festival, na koncert Samaela;

2. Kwaterka z kumplami(czyli ostry zapieprz, a potem byczenie się za darmo);

3. Brudstock i koncert Prodigy<3333333, a potem może pojedziemy sobie nad morze;

4. Się zobaczy, może koncert Osbourne'a w Gdańsku;P
   ▲
▲▲

blackmalder

Piracki oficer

Licznik postów: 655

blackmalder, 15-06-2011, 12:57
większość czasu spędzę w pracy na monciaku jako kelner. Może wyjadę w góry i do Holandii, tak to tylko na plażę Smile
Szczery

Imperator

Licznik postów: 1,822

Szczery, 15-06-2011, 13:01
5-9 sierpnia, CrewCon w Międzyborowie. O ile jakiś staż albo praca mi nie staną na przeszkodzie.
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź