Piracki oficer
Licznik postów: 647
DoktorekX napisał(a):Oczywiście nie bierzemy pod uwagę Monster Pointa, bo wtedy wygrywa tylko Chopper ;pDlaczego ? Walka to walka, każdy wystawia to co ma. Franek i Chopper wygrywają. Franky ze swoją bronią pokonuje łatwo Robin, a Chopek zajmuje się Brookiem swoimi sterydami, ewentualnie Franek mu pomaga sprzątać po pokonaniu pani archeolog.
Pirat
Licznik postów: 29
Szczur lądowy
Licznik postów: 8
Licznik postów: N/A
Szczególnie, że po tych dwóch latach wygląda na to, że jego pięści spokojnie kruszą wszystko co chce, na dodatek dodał sobie więcej broni, połączyć jego zapał do militariów z geniuszem Vegapunka potwierdza się dla mnie tylko jego pozycja w załodze (na równi z Sanjim/zaraz za nim). Robin jest zbyt krucha, tak samo Brook, żeby wytrzymać ataki rakiet. Chopper w monster point też w sumie obu zmiażdży)
Super świeżak
Licznik postów: 179
Imperator
Licznik postów: 1,902
olo304 napisał(a):a ja stawiam na Robin i Brooka. Brook walczył by z reniferkiem, a Robin unieruchomilaby go i walczyła z Frankym. Zostaje tylko Franky i oboje go niszcza. Oczywiscie jest to tylko moja teoria i rownie dobrze moglaby wygrac 2 druzyna. ogolnie stawialbym na remis
Cytat:AlexD napisał/a:. I wszystko jasne ! Gdzie tam Franky i Chopper mają szanse z kimś kto gniecie solo Luffiego, Zoro i Sanjiego ? Przecież Robin może stworzyć 9947561463 rąk i zniszczy bez problemu Cyborga I Renifera. Baa nawet z rozpędu połamie jeszcze Brooka i na koniec sama sie ogłuszy, żeby był Remis i, żeby drużynie przeciwnej nie było przykro
Nico Robin - myślę że ona sama była by w stanie pokonać każdego członka swojej załogi
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 430
Wilk morski
Licznik postów: 58

Piracki oficer
Licznik postów: 617
Szczególnie teraz jak stał się już nie cyborgiem a mechem xd
Licznik postów: N/A
Cytat:i go tniePozdro z przecinaniem
nowego Frankiego - Taboret (ja też) już powiedział, że Franky sam wystarczy na obu, szczególnie, że jest już całkowicie cyborgiem, nie ma odsłoniętych części. Jego siła fizyczna spokojnie miażdży i Robin i Brooka. A Chopper złapany przez Robin? Jak teraz może się spokojnie zmieniać w kulkę z futra bez rumble ball?
Szczur lądowy
Licznik postów: 2