Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,303
Miejscowość: Warszawa
Pan Ciemności
Licznik postów: 5,276
(07-11-2023, 12:21)janek z napisał(a): Nie wiem czy wiecie ale wychodzi w Styczniu nowy sezon Niebieskiego Egzorcysty. Trochę trwało ale mam nadzieję, że będzie warto bo poprzednie sezony mi się podobały (oczywiście oprócz filerowej końcówki 1 sezonu).Po takim czasie, już zdążyłem zapomnieć o tej serii, bo nie spodziewałem się, że zostanie kontynuowania.
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,303
Miejscowość: Warszawa
(07-11-2023, 17:44)Mordoc napisał(a):(07-11-2023, 12:21)janek z napisał(a): Nie wiem czy wiecie ale wychodzi w Styczniu nowy sezon Niebieskiego Egzorcysty. Trochę trwało ale mam nadzieję, że będzie warto bo poprzednie sezony mi się podobały (oczywiście oprócz filerowej końcówki 1 sezonu).Po takim czasie, już zdążyłem zapomnieć o tej serii, bo nie spodziewałem się, że zostanie kontynuowania.
Pamiętam, że było w porządku, ale w którymś sezonie na końcu była walka z armią randomów i to mnie rozczarowało, ale trzeci sezon chętnie obejrzę.
Pan Ciemności
(06-05-2024, 02:37)janek z napisał(a): Oglądał już ktoś może? Bo ja jeszcze nie a słyszałem dużo negatywnego o nowym sezonie, zwłaszcza o animacji.Mam na dysku, ale nie wiem kiedy obejrzę, bo inne serie też czekają, a po skończeniu jednego anime zwykle wybieram kolejne na zasadzie kaprysu.
Pan Ciemności
Pan Ciemności
Shima okazał się szpiegiem Iluminati i w tym momencie stwierdziłem, że fajny motyw, ale potem Rin stwierdził, że chcą sprowadzić Shime z powrotem, więc już wiedziałem, że to będzie dupa, a nie szpieg i w ostateczności faktycznie okazało się, że Zakon kazał mu szpiegować.