Pierwszy oficer
Licznik postów: 993
bo w przeciwnym razie mogło by się trochę pomieszać. Jaki był najbardziej nieudany? jaki najfajniejszy jaki sie nie podobał tu sobie pogadamy.
więc moim zdaniem Krig ot taki maczo hepi że super silny a to dzięki broni i jeszcze w jakiejś zbroi i taki na grand Line śmiechu i politowania warte. Był żałosny , zakłamany i nie fair do samego końca , a w dodatku ta jego morda jakaś taka dziwna. Potęzna broń ta trucizna nie zważał na kompanów , jak śmiecie normalnie o przypomniała mi się druga szumowina temu podobna to ten kapitan Morgan z ta siekierą.
zok: ale power taką siekierką to napewno wszystkich by rozdmuchał :rotfl: no i to samo podejście do podwładnych terror nad nimi niefajny, a żeby do małej dziewczynki strzelać to są szczyty :zdegustowany:
Wilk morski
Licznik postów: 71
Pierwszy oficer
Licznik postów: 993
) Ogólnie to działał gębą i tu tkwił cały postrach ale siła mizernitka. Choć trza mu przyznac że jego umiejętność połykania wszystkiego była poniekąd mrożąca krew w żyłach
Nowicjusz
Licznik postów: 22
.Wilk morski
Licznik postów: 79
Imperator
Licznik postów: 2,588
Piracki wojownik
Licznik postów: 134
Licznik postów: N/A
nie wiem czemu ale mi sie nie podobaPirat
Licznik postów: 33
BeAsTMaStEr napisał(a):najbardziej nieudanym byl foxynie wiem czemu ale mi sie nie podoba
najlepszym wrogiem narazie wedlug mnie jest admiral z twierdzy jeza (g8)
Wilk morski
Licznik postów: 65
A najśmieszniejszy to jest Buggy-senchio, z niego to zawsze kupa śmiechu jest
szkoda że teraz jest Tak go mało...
Razyell napisał(a):Myśle że będzie, nawet jak by nie był to Luffy by mu chciał skopać tyłek za to że ukradł Sanjemu i Zoro Cienie :hyhy: