Nie miałem nawet siły obejrzeć całego, więc skakałem sobie po filmiku i oglądałem urywkami. Z takich rzucających się w oczy błedów: suby, sama muzyka do mówiących postaci lub niewspółgrająca z ruchami warg, praktycznie losowe sceny powstawiane do jakiejś tam piosenki (która jest najfajniejsza z całego AMV). W dodatku czy mi się wydaje, czy Ty puściłeś ten kawałek 2 albo nawet 3 razy? Fajnym aspektem filmiku była jego końcówka. Co prawda niezgrana, ale zamysł - jeśli to był zamysł, a nie czysty przypadek - bardzo fajny, tekst "before i lose control" i zmieniające się oczy Naruto (tylko powinno to raczej nastąpić PO tym tekście, a nie PRZED) to dobre połączenie.
Jako ktoś, kto o AMV wie niewiele i tak oceniam je, a raczej te fragmenty, które widziałem (w ogóle 12 minut na AMV do jednej piosenki [puszczonej pare razy?], jednego anime i w dodatku kilku odcinków, to aby nie za wiele dla początkującego?), jako maaaaaaaaaaaaarne. Pracuj, pracuj, popytaj kogoś, kto się na tym zna, może udzieli Ci jakichś cennych wsazówek, a z czasem będzie poprawa.