Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,499
Kapitan z paradise
Licznik postów: 352
Ginący gatunek, ale jak widać trzyma się jeszcze XDDD
Denerwować może jedynie to gubienie się w naprawdę oczywistych sytuacjach, np. Nami mówi idziemy schodami, a ten w jakieś boczne korytarze skręca, to już jest irytujące, ale w sumie to chyba tylko to XD Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,386
Piracki oficer
Licznik postów: 724
Piracki wojownik
Licznik postów: 158
Ale to co mnie w nim denerwuje,to palenie. Jestem wyczulona na tym punkcie,i szczerze mowiac,palenie nie wyjdzie mu najlepiej na zdrowiu (ale to anime,wiec moze jednak nie?) A to ze reaguje,hm,intensywnie na widok kobiety to jest smieszne,ale jako swojego chlopaka mialabym na ten temat troche problemow :/
) Bez wad Zoro (cytujac) bylby wlasnie ponury.Król piratów
Licznik postów: 3,505
. Jest to idiota do kwadratu, jego teksty są rozbrajające, a każdy jeszcze bardziej powalający od drugiego np.
wszystko na plus. Zapomniałbym wspomnieć, że ten nierozgarnięty głupek potrafi być także super poważny i nie jednego potrafiłby przerazić.
), jest silny i wytrwały no i fajnie wygląda. Jedyna rzecz jaka mnie u niego troszku irytuje to jego totalny brak orientacji w terenie, co prowadzi do tego, że nawet na statku toalety nie umie znaleźćXD. No, ale to część jego więc nie jest aż tak źle, bez tego to nie byłby Zoro:]
. Nie lubię w niej jej stosunku do pieniędzy i związanych z tym innych spraw
, ale nadal jestem za tym, żeby miał jakaś wypasioną spluwę :] ) Co mnie w nim denerwuje, jego nadmiar tchórzostwa, mógłby chłopak trochę zmężnieć
vegi napisał(a):Chciałem tylko napisać, że stroje Robin uwielbiamJa też :]
, ale mógłby swoje ciało trochę ulepszyć bo będzie odstawał i nie wiadomo czy sobie poradzi
Kapitan z paradise
Licznik postów: 367
Nowicjusz
Licznik postów: 21
) podczas walki czy poważnej sytuacji oraz jego głupkowate, niepoważne zachowanie, dzięki czemu silniejsze wrażenie robią na mnie jego negatywne emocje;
Poza tym Sogeking i lękliwe choroby są genialne :rotfl: Kapitan z paradise
Licznik postów: 314
.
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 531
Picia000123 napisał(a):Nami też mi trochę ubliża, głównie akcjami z tym że zawsze na pierwszym miejscu stawia złoto
Imperator
Licznik postów: 2,230
Chlor napisał(a):No a jeśli mam wyrazić swoje zdanie, to faktycznie Nami bywa irytująca przez swoją żądzę dobr doczesnych, np jak kiedyś Sanji'emu nie pozwolila wyrzucić toreb z zakupami, a on dostawał wciry od kolesia w elektrycznej zbroi. Ale przez swoją dżentelmeńskość ich oczywiście nie wypuścil, bo tak rzekła "Nami-saaaan" (; Nie wiem, kto mnie bardziej zdenerwował wtedy (;
Wilk morski
Licznik postów: 83
). Jeżeli chodzi o spanie zawsze i wszędzie - popieram.Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 531