Imperator
Licznik postów: 2,290
Cytat:Po świecie krąży Sarto. To jest swoistego rodzaju mój Meteor xd Kto grał kiedyś w sesję wie zapewne, że GM usuwają graczy (z różnych powodów) za pomocą czasem dziwnych metod jak np. Meteoryt, potknął się i nadział na miecz itd. Ja używam do tego Sarto. Jest uznawany za najpotężniejszego człowieka na świecie. Nie jest ani piratem ani Marines. Nic więcej nie mogę powiedzieć .
Cytat:Admirałów floty jest 6. Admirałów 12. Vice-Admirałów tyle samo. Kontr Admirałów tyle samo. 15 Komodorów i 30 Kapitanów. Wszyscy posiadają moce diabelskich owoców. Poniżej jest jeszcze kilka rang, ale nawet nie ma co o nich wspominać.
Cytat:Tutaj jest zasada "Kto pierwszy, ten lepszy". Moje podsumowania opierają się na metodach jakich użyliśmy podczas konfrontacji , persfazji , dowodach i reakcjach innych graczy.
Cytat:Schemat i zasady tworzenia postacisą jedną wielką nieczytelną ścianą tekstu, która woła z rozpaczy o jakikolwiek wygląd.
Super świeżak
Licznik postów: 228
Imperator
Licznik postów: 2,290
Cytat:To ma taki sens jaki podałem drogi kolego. Po prostu używam go do zabijania (I TYLKO DO TEGO) afkujących graczy lub tych, którzy przekroczą regulamin. Proste...
Cytat:Opisałem jak przedstawia się system rządu... To takie bezsensu?
Super świeżak
Piracki wojownik
Licznik postów: 163
który zniszczy tak ot gracza który sprzeciwia się regulaminowi. Miejmy nadzieje że nie będzie on potrzebny ;p i się nakarmi zwykłymi dzikami,rybami i innymi żywymi zwierzątkami a nie ludźmi xd
Super świeżak
Super świeżak
Licznik postów: 264
Cytat:korohori napisał/a:
Jeżeli twoja postać ma być z założenia bardziej mroczna lub nawet zła to dołączenie do tej drugiej załogi będzie wyborem oczywistym i przymusowym.
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,214
Piracki wojownik
Licznik postów: 163
Super świeżak
Licznik postów: 264
Amanar napisał(a):korohiri masz rację, najmocniej przepraszam ;p nieskładnie i chaotycznie chciałem mu powiedzieć że w jakiś sposób gracz musi zginąć jeżeli tego chce (lub nie zasługuje na granie) i powinno to być epicko. Ale jeśli nie ma czasu na to to właśnie jest taki sobie Sarto ;p