poszukiwany program do tworzenia filmików
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Amanar

Piracki wojownik

Licznik postów: 163

Amanar, 30-12-2011, 00:16
Heeej hej ludzie! Big Grin
Dawno dawno temu za siedmioma miastami, siedmioma "MacDonaldami", za siedmioma jeziorkami , za Siedmioma kościołami leżałem sobie i wpadłem na pomysł od siedmiu boleści ;D

Mianowicie myślałem o stworzeniu krótkiego filmiku (taki około 30 sekund). I potrzebuje tam wlepić kilkanaście megakrótkich a jakże treściwych scenek. Wiele z was zna Bleacha. I znacie słowo BANKAI. A zauważyliście coś? BANKAI! hmmm odejmijmy KAI! pozostaje BAN! I każdy osobnik wymawiający BANKAI byłby u mnie wyciety do samego słowa BAN i wlepiony do krótkiego filmiku mówiącym coś o werdykcie administracji. Jednogłośnie BAN! Tongue
BAN! BAN! BAN! BAN! BAN! itd itd Tongue

i właśnie....potrzebuje dobrego programu który pozwoli mi na takie krótkie edycje plus....możliwość wyciszenia pewnych efektów (często gdy pojawia się BANKAI jest muzyczka...a zlepka dwudziestu półsekundowych kawałków byłaby poważnie mówiąc...żałosna ;p) a skoncentrowanie się na jednym (właśnie słowie BAN)

a i żeby był darmowy ewentualnie dłuuuuuuuuuugi trial ;p
Vanord

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 483

Vanord, 30-12-2011, 03:12
Możesz spróbować z windows movie markerem 2.6 , bo raczej adobe after effects troche zbyt zaawansowany na to.

Tutaj masz cala listę:
http://www.dobreprogramy.pl/Tworzenie-i ... ws,46.html

Co do audio to zazwyczaj się bawię w audiacity bo ma sporo efektów i ładnie działa. Ale w sumie dobry program do filmów ma wbudowany taki edytor tylko więcej ramu pożera.
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź