Piracki oficer
Licznik postów: 724
Piracki oficer
Licznik postów: 614
Cytat:Wybraliśmy te, które posiadają najwięcej fanów, a zarazem sami je lubimy:
1. One Piece
2. Bleach
3. Naruto Shippuuden
4. Dragon Ball Z
5. D. Gray Man
6. Bobobo-bo Bo-bobo
7. Katekyo Hitman Reborn
vegi napisał(a):A teraz co do anime numer 8. Zdecydowaliśmy się zostawić Wam ten wybór. W tym temacie umieszczajcie Wasze propozycje!
Piracki oficer
Nami napisał(a):WoW, ciekawe jak wiele osób jest fanami TEGO. Bo ja np nie znam xD
Slayer jest bardziej popularny
Nami napisał(a):Pytałeś na SB przez 3 dni, mamy znowu się powtarzać? ><""""
Slayers
Saiyuki (moje moje moje ^w^)
Piracki oficer
Licznik postów: 655
jest w topie moich ulubionych anime.
) Death Note
dacie mu notes i po sprawie
Wilk morski
Licznik postów: 91
Piracki wojownik
Licznik postów: 131
vegi napisał(a):A teraz co do anime numer 8. Zdecydowaliśmy się zostawić Wam ten wybór. W tym temacie umieszczajcie Wasze propozycje!
vegi napisał(a):- Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania bez odpowiedzi, a chcielibyście się tego dowiedzieć, piszcie tutaj. Spróbujemy na nie odpowiedzieć... o ile nie będą zbyt wścibskie.
Pirat
Licznik postów: 48
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,386
Albo Pandamana XD
To, że ich akurat nie znasz, czy też w ogóle tytułu nie znasz to już Twój problem
Nie trzeba od razu tak ostro 
O ile, ofc, uda się Wam wprowadzić alchemię do tego RPGa XD
Bo zapowiada sie ciekawie ^^ Podobnie jak Zan będę wypatrywać powiadomień o postępach :3
Piracki oficer
jemu dziękuj
haha! A odblokowywanie to normalne :] na początek będzie 8 bohaterów do wyboru (chyba wiadomo jakich xD), reszta po walkach, grach, treningach, i takich innych bajerach xD
na początku myślałem, że nikt się nie zainteresuje i projekt przepadnie w niepamięć, ale po tylu postach, które właśnie zobaczyłem, bardzo się wzruszyłem. Zrobię co w mojej mocy i zmuszę do tego Dona, żeby gra była wypasiona w kosmos! XD Bardzo Wam dziękuję!
Super świeżak
Licznik postów: 238