Piracki oficer
Licznik postów: 614
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,386

i wpisałam "one piece pl", a potem zaczęłam skakać po stronach.Legendarny piracki oficer
Licznik postów: 772
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 511
Wilk morski
Licznik postów: 91
.
Piracki wojownik
Licznik postów: 131
Kapitan z paradise
Licznik postów: 352
Kapitan z paradise
Licznik postów: 367
Pierwszy oficer
Licznik postów: 993
Mam nadzieję że mi wybaczycie trochę sobie powspominam.
) Zmora dono ale najważniejsi Blackmalder i DonB są nadal
Nie było wtedy jeszcze BlackZ .Bardzo chciałem pomóc tej stronie Zacząłem udzielać się na forum, by pomóc mu się rozwinąć. Gadałem wtedy prawie z samą ekipą na forum było coś koło 10 osób. Aha tamten lay na forum to jak dla mnie byl najlepszy to także wiele razy przy próbie zmian czy samych zmianach podkreślałem. Założyłem mnóstwo tematów. Pamiętam jak widziałem w oddali Sobola z 60 paroma postami to było dla mnie nieosiągalne( takie się zdawało). Wtedy był luty.
Później zdecydowałem się opisać postać ale Dragon pozaklepywał dużo w tym np Sanjiego więc wziąłem Franky'ego. Później to już mi chyba pożarło mózg, bo zdecydowałem się wziąść Vivi, a skoro ją to i całą Alabastę, ale się udało. Jestem dumny z tych artów i nie żałuję poświęconego czasu na ich napisanie. Szkoda tylko ze mam tak mało komentarzy pod artami, nawet nie wiem ile osób to przeczytało... Mocno udzielałem się na forum i zacząłem przodować w ilości postów. Pojawił się BlackZ, który stał się moderatorem ja wtedy poczułem, że pomimo iż jestem znimi to nie czuję się jakby w w ich gronie, zacząłem mieć jakieś hmm takie pociągi do moderatorstwa, to tu zobaczyłem spam, tu link z czystym tematem zasługującym tylko na usunięcie i stałem sie modem . Zdążyłem napisać artykuł o Ace(byłby wcześniej ale DonB mówił, że kto inny moze był traktowany jako osobna postać, gdyby nie to od arzu by był jak cała Alabasta) i Jutsu napisał swój wielki , ogromny, no ludzie 20 stron chyba aż brakło słów DonB i Blackmalderowi

Imperator
Licznik postów: 2,230
Na tamtym umarłym forum zobaczyłem w SB link do tej strony, wszedłem, i się zarejestrowałem i oto jestem.