tom 12
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Dahaka

Król piratów

Licznik postów: 3,793

Dahaka, 06-07-2012, 19:38
str 180 "mówią, że kunsztowne miecze tną przetną wszystko" - babol Smile

+ parę nie związanych z tłumaczeniem, jak jeden dymek nachodzący na drugi i zasłaniający kawałeczek litery(spokojnie da się odczytac, więc nic wielkiego) + cos tam jeszcze mi nie pasowalo, ale juz nie pamietam.

Co do igarappoia to nie ogarniam. Zmieniliście mu imię aby zachować grę słów, czy dopiero pó??niej będą mówić na niego Igaram?
Art

Imperator

Licznik postów: 1,953

Art, 06-07-2012, 20:22
Dahaka napisał(a):Co do igarappoia to nie ogarniam.
Tak, lub też podobnie, przedstawiał się na Whiskey Peak, będąc Mr8. Nie używał tam poprawnego imienia.

Edit.
Igarappoi (イガラッポイ Igarappoi) // イガラム Igaramu
Rain

Król piratów

Licznik postów: 3,825

Rain, 07-07-2012, 00:42
Problemów dużych nie ma,ot poucinane dymki i parę "przedrukowanych" rozmazanych kadrów.

Pawle,gratulację z tym tekstem co do Igarama Big Grin Rozwaliło mnie to doszczętnie.
sok13

Szczur lądowy

Licznik postów: 10

sok13, 07-07-2012, 12:48
Na początku tomiku jest błąd, a dokładniej tam gdzie przedstawione są postacie. Chodzi o
"USOP", a powinno być "Usopp".

Dahaka - w miejscu gdzie dymek z ryczeniem Laboona zasłania po części tekst w dymku tego dziadka, miało sugerować chyba, że wieloryb go zagłusza.

Ach, jest jeden kadr ten gdy Zoro nakrył Baroqe Works na ataku, tam edytor przypadkowo najwyra??niej, zmazał mu pół łba pędzlem Tongue nie mogę podać str. bo nie mam tomiku przy sobie.
Dahaka

Król piratów

Licznik postów: 3,793

Dahaka, 07-07-2012, 13:00
Cytat:Ach, jest jeden kadr ten gdy Zoro nakrył Baroqe Works na ataku, tam edytor przypadkowo najwyra??niej, zmazał mu pół łba pędzlem Tongue nie mogę podać str. bo nie mam tomiku przy sobie.
mam to samo, nie jest to pół łba, ale taki biały pasek jest.
Nev

Wilk morski

Licznik postów: 81

Nev, 09-07-2012, 19:41
No to każdy ma ten pasek chyba ^^.

Zresztą nieważne ,nie ma co sobie strzępić jęzora nad formatem czy niedoróbką drukarską. Tomik ogólnie spox.

No i oczywiście trzeba wziąć udział w konkursie ;d
Tom

Super świeżak

Licznik postów: 202

Tom, 30-07-2012, 20:12
Ten mały biały pasek zauważyłem dopiero wtedy, gdy przeczytałem o tym w tym temacie, bo prawie niewidoczny jest. Tomik czytało mi się świetnie, podoba mi się pomysł z Igarappoiem
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź