Super świeżak
Licznik postów: 187

Wilk morski
Licznik postów: 81

Pirat
Licznik postów: 32
)
Super świeżak
Licznik postów: 178
Gold Experience Requiem
Licznik postów: 2,042
Super świeżak
Licznik postów: 273

. Jestem pewny ,że czytelnicy byli by chętni zakupywać woluminy aby ochronić swoje ulubione tytuły przed zabrudzeniem czy mechanicznym zagięciami. A wystarczy tylko puścić ankietę na fb
.
Król piratów
Licznik postów: 3,793
Pawel Dybala napisał(a):Tak to jest, jak się robi posłowie w ostatniej chwili. Przepraszam. Zastanawiam się, czy nie zrezygnować z tego dodatku, jego tworzenie jest trochę czasochłonne.W życiu! To jest najciekawsza część każdego tomu. Zawsze mam ochotę zacząć od niej, ale się powstrzymuje
Super świeżak
Licznik postów: 178
hakman4 napisał(a):Miałbym taki pomysł do JPF. Czy nie mogli drukować woluminów do swych shonenów ? Można było by drukować jak jest w oryginalnych tomach, w których jest kilka słów od samego autora. A czytając SBS-a , doczytałęm się faktu,że autor w którymś tomie dodał swoje zdęcie z autorem Shaman Kinga. W polskim wydaniu nie ma tegoTo już pytanie do JPFu. Zapytaj ich na fejsie może.. Jestem pewny ,że czytelnicy byli by chętni zakupywać woluminy aby ochronić swoje ulubione tytuły przed zabrudzeniem czy mechanicznym zagięciami. A wystarczy tylko puścić ankietę na fb
.
Pirat
Licznik postów: 32
Dahaka napisał(a):Zawsze mam ochotę zacząć od niej, ale się powstrzymujeMogę się pod tym tylko podpisać, bo mam tak samo. I na marginesie dodam, że bardzo brakuje mi takich słów od tłumacza w "Naruto". Są tam niby raz po raz jakieś spisy technik w oryginale i po naszemu, ale to nie to samo, co dłuższe opisy z wyjaśnieniami (np. co było pisane jakim znakiem). Ale trudno, każdy tłumacz ma swoje zwyczaje
.
Wilk morski
Licznik postów: 91