Piracki wojownik
Licznik postów: 121
Król piratów
Licznik postów: 3,567
Joy Boy
Licznik postów: 7,533
Piracki oficer
Licznik postów: 702
Piracki wojownik
Heros napisał(a):Poza tym, polacy by przegrali z bezludną planetą, bo podmuch wiatry by nam wklepał 100 goli, po co oglądac takie cioty?No nie przesadzaj, aż tak ??le nie jest. Mamy szansę nawet na czwarte miejsce w grupie.
Gri napisał(a):Przy symbolicznej sumie można by się zastanowić.Ja tam nawet przy symbolicznej nie miałbym zamiaru płacić.
Joy Boy
Cytat:No nie przesadzaj, aż tak ??le nie jest. Mamy szansę nawet na czwarte miejsce w grupie.Znowu będziemy w grupie grali w miarę niezłą gałę (100 razy lepszą od tego, co prezentujemy w finałach), pół Polski będzie obspermiało telewizory z zachwytu, a gówno-laczki zagrają to samo dno. Mecz otwarcia, mecz o wszystko, mecz o psi ch**. Ostatni raz im uwierzyłem na mistrzostwach w Niemczech. Pó??niej na Euro 2012 (no, miałem cichą nadzieję, że przynajmniej sędziowie nam pomogą) i co? I gówno. Niech nie grają. Bez zniszczenia PZPNu może sobie być i żyliard zmian, a i tak będzie jedno wielkie kupsko.
Piracki wojownik
Heros napisał(a):Bez zniszczenia PZPNu może sobie być i żyliard zmian, a i tak będzie jedno wielkie kupsko.A co się wszyscy PZPN czepili? Jakby to on tylko był winny. Jest to instytucja winna wielu zaniedbań, ale qurwa w 90% winę za ten stan ponoszą wszyscy od kibiców po działaczy. W naszym kraju nie ma szans na jakieś długofalowe działania zawsze musi być zmiana i od razu efekt. Można mieć i 5miliardów zmian, i co z tego jak zaraz zostaną porzucone bo po jej w prowadzeniu nie widać efektu.
Joy Boy
Król piratów
Licznik postów: 4,531
Cytat:A co się wszyscy PZPN czepili? Jakby to on tylko był winny.