Wilk morski
Licznik postów: 67

Imperator
Licznik postów: 1,953

qbol napisał(a):Czy to są przerysowywane kadry z mangi?Raczej. Z mangi lub anime. Pisał, że przerysowuje na razie.
Wilk morski
Licznik postów: 78
Wilk morski
jak temat droga na szczyt skill rośnie powoli i zdaję sobie sprawę że tylko przerysowywując to level easy
ale na razie narysowałem kilkanaście obrazków. i nie wiem czy mogę wskoczyć na normal coś z profilu
i takie dajcie mi jakieś pomysły jak mogę zacząć swoje obrazki. muszę ogarnąć na pewno wymiarowanie i ułożenie ciała . Ale znacie jakiś sekret z przechodzenia przerysowanie > rysowanie prostych rzeczy z wyobra??ni ? jak wy to zrobiliście !? :3 Może zacząć od zmieniania kilku rzeczy na rysunkach ?Super świeżak
Licznik postów: 238
). Ja budowałam sobie takie ludki-modele jak w każdym podręczniku rysunku i dodawałam szczegóły jakie mi akurat do głowy przyszły (niewiele doczekało się porządnego dopracowania -_-')
Wilk morski
oprócz tego mam manekina (kena mojej siostry) :rotfl: . Postaram się szybko wrzucić coś własnego
najlepiej jutro. chociaż podejrzewam że to nie takie hop siup
Wilk morski
Wilk morski
no cóż nie ucieknie
a anatomi to to ... ma ktoś jakiś link ? :zdegustowany: nigdy dobry z tej biologi nie byłem. A i wyszukać mi trudno bo widzę że tu jest układ oddechowy krwionośny . A to nie tego chyba mam się uczyć na teraz ;> "najlepiej z naciskiem na rysowanie chciałbym "
Wilk morski