Kapitan z paradise
Licznik postów: 367
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 518
Kapitan z paradise
Kowal napisał(a):Cóż, ja zagłosowałem na nie, ponieważ bijatykami się za bardzo nie interesuje, wolę inne gatunki gier. Mógłbym z ciekawości zobaczyć, na czym to polega, ale wątpię, czy by mi się spodobało, tak więc niestety -
Jutsu napisał(a):Najpierw załóż temat o mugenie np co to jest przykłady z linkami male faq albo odnośnik do niego. jakby tak nie popatrzeć to mógłbym oddzielny dział o Namco Bandai założyć bo tego też jest multum.
Piracki wojownik
Licznik postów: 131
Kapitan z nowego świata
Pierwszy oficer
Licznik postów: 993
Kapitan z paradise
Jutsu napisał(a):myślę że robienie gier za pomocą tego programu już nie jest przeznaczone dla każdego trzeba "czaić w czym rzecz"
Jutsu napisał(a):A takie robienie postaci toż każdy może spróbować.
Zangetsu2 napisał(a):Zresztą z tego co widziałem na innych forach to popularność Mugena raczej spada (Mogę się mylić.)
Jutsu napisał(a):jak już pojawia sie tematy "postacie z anime","postace z gier" ,"postacie z filmów" itd "robienie postaci" "silnik gry" "ulubiona część" "ulubiona postać" "mugen refleksje" "szukam" to już będzie musiał powstać odpowiedni dział.
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,386
Cytat:A kto ci broni ? Jeśli chcesz się tym zajmować, zakładać tematy o tym i blackmalder sie zgodzi to w porządku. Sam bym się udzielał bo mam mnóstwo gier od tych firm. Po za tym zauważ że temat powstał po to by sprawdzic czy jest zainteresowanie tematem. Jeśli go nie bedzie sprawę uznam za zamkniętą.Jarek, czytaj, co się do Ciebie pisze

Kapitan z nowego świata
) A dwu tematowe to już sie stało.... (tylko czy komuś to przeszkadza?
)
Kapitan z paradise
Jackie D. Flint napisał(a):To forum nie jest o grach, ale o serii "One Piece".
Jackie D. Flint napisał(a):NIE CHCĘ natomiast, żeby forum stało się nagle znikąd dwutematowe - z jednej strony OP z drugiej gry, na których się właściwie kompletnie nie znam i przez to będę się po prostu czuła wyłączona z rozmowy.
Kapitan z nowego świata