Za co kochamy Naruto
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Akainu

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,370

Akainu, 19-12-2012, 21:55
Skoro są już tematy związane z wypisywaniem wad/błędów w Naruto, pomyślałem że warto teraz założyć temat w którym możemy pisać to co najbardziej nam się podoba w tej mandze, bo przecież ją czytamy w wielu przypadkach przez kilka dobrych lat.

Mnie zauroczyła sceneria i klimat, postać Orochimaru i Sasuke, lubię tą mangę za spore plot twisty np tobi, szósta trumna, za tajemniczość całej mangi (ile to lat się zastanawialiśmy kim jest tobi xD) i mimo wszystko ciekawie prowadzoną fabułę.
Heros

Joy Boy

Licznik postów: 7,533

Heros, 19-12-2012, 22:04
Za anime. Poza tym manga to gówno.
Tom

Super świeżak

Licznik postów: 202

Tom, 19-12-2012, 22:18
Za to, jakie było przed timeskipem. Test na chuunina wydaje się jeszcze zajebistszy w porównaniu z tym, co jest teraz.
Silnikov

Piracki oficer

Licznik postów: 702

Silnikov, 20-12-2012, 01:05
Za cycatą Hinatę, samui, tsunade i mizukage. Po za tym to straszny syf.
Heros

Joy Boy

Licznik postów: 7,533

Heros, 20-12-2012, 01:28
Jest różnica między mangą dla funu, a taką która była dobra, tylko zaczęła się pieprzyć :/.
Rain

Król piratów

Licznik postów: 3,825

Rain, 20-12-2012, 01:36
Za zajebiste postacie: Bee, Kisame, Hidana Smile
Dahaka

Król piratów

Licznik postów: 3,793

Dahaka, 20-12-2012, 01:38
Za to, że się stoczyło i musiałem poszukać sobie innej mangi do cotygodniowego jarania się.

<3
Hyrule

Gold Experience Requiem

Licznik postów: 2,042

Hyrule, 20-12-2012, 06:59
Naruto bardzo lubię za jedną z moich ulubionych scen w anime - śmierć Zabuzy. Podoba mi się pomysł na uniwersum, początkowe założenia mangi, dobre wykorzystywanie elementów tradycji Japońskiej na każdym kroku (tu Kishi akurat zrobił wiele ciekawych rzeczy). Lubię Naruto za: Kakashi'ego (<3), Neji'ego, Lee, Shikamaru, Itachi'ego, Jirayę, Sarutobi'ego, Minato, Sasori'ego, sharingana i mangekyo sharingana (sharingan jest wg mnie jednym z najgenialniejszych wynalazków shounenów), Akatsuki, muzykę w anime, dobrą jego realizację (jeśli liczyć fillery, to cofam to, bo rzygać się od nich chce) i wiele innych rzeczy.

No i oczywiście za słynne "Kim jest Tobi" Big Grin

P.S. Hm... jak tak się teraz zastanawiam, to Kishi w zasadzie kiepsko kreuje żeńskie postaci.
Zantaraia

Kapitan z paradise

Licznik postów: 320

Zantaraia, 20-12-2012, 11:57
Hyrule napisał(a):Naruto bardzo lubię za jedną z moich ulubionych scen w anime - śmierć Zabuzy
Dzieciaku...prosze cię nie mów już nic więcej -rozd*pca
Za wszystko sprzed TS. Walke Lee vs Gara. Za Gaia i Lee przed TS
Za kozacki klimat jaki na początku miało Akatsuki
Seba_xD

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 437

Seba_xD, 20-12-2012, 13:15
Za naprawdę fajne napięcie i akcję, wszystkimi smutnymi scenami, które nas poruszyły Smile
Za to, że Obito okazał się Tobi'm (pewnie zaraz padnie hejt na mnie) i wskrzeszenie Juubi'ego Smile
I po prostu za całe kozackie postacie z Akatsuki Big Grin
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź