Nie należę do moderacji, ale z racji moich kompetencji związanych z finansami dostałem pozwolenie na napisanie tego tematu od @
CCORD.
Za ok. 2 tygodnie kończy nam się hosting, więc jak co roku organizujemy zrzutę na serwer. Jest do zebrania więcej niż rok temu, ponieważ mamy lepszy plan hostingowy. Teoretycznie moglibyśmy wrócić do gorszego planu, a praktycznie zajmujemy na serwerowym dysku więcej miejsca niż ten mniejszy plan zakłada, więc lepiej zeby zostało jak jest. Do zebrania jest 250 zł. Każda kwota jest mile widziana. Osobiście deklaruję przeznaczenie 30 zł na serwer, a więc obecny status to (będę aktualizować):
Dodatkowa ważna informacja, o której zapomniałem wspomnieć: na tym serwerze stoi również gintama.pl oraz galleyla.pl.
250/250
Numer konta: 96 1140 2004 0000 3402 7330 2147
W tytule przelewu proszę napisać "na serwer" + informacja ze względu na jaką stronę chcecie wsprzeć serwer (onepiece.com.pl, ginatama.pl lub galleyla.pl). Jeśli jesteście zarejestrowani na tym forum to możecie dopisać również swój nick, co pozwoli moderacji tego forum jakoś was wynagrodzić
Jak moderacja wróci z wakacji to zakładam, że dobrzy ludzie, którzy zdecydują się przeznaczyć jakiś grosz na forum otrzymają odpowiednie podziękowania.
Ja również z góry dziękuję.