Nowicjusz
Licznik postów: 15
![[Obrazek: zarabiam_zloty_2008.png]](http://ebizo.pl/images/zarabiam_zloty_2008.png)
![[Obrazek: d-i_zloty_2009.png]](http://ebizo.pl/images/d-i_zloty_2009.png)
![[Obrazek: szuwa_zloty_2009.png]](http://ebizo.pl/images/szuwa_zloty_2009.png)
Nowicjusz
Heros napisał(a):Wiecie co macie z nim zrobić.
usunąć i zbanować.
Joy Boy
Licznik postów: 7,533
Nowicjusz
Heros napisał(a):kieszonka123, myślałem, że to kolejny spambot. Zresztą, niewiele się pomyliłem. Wyjaśnij mi proszę czemu tacy ludzie jak ty latają po różnych forach i spamują takimi pierdołami mimo, że można zarobić na nich grosze? To tak, jakbym ja założył temat o mangach na forum dla fanów szydełkowania. Po co?
. Nikt tu nie mówi o spamerskich zagrywkach "ludziska zapisywać się mega kasa czeka" mówię uczciwie jak jest jednym to odpowiada innym nie
Nowicjusz
Nowicjusz
qbol napisał(a):Kolejna strona, jak na głupocie innych zbić sobie krocie. Ja zgarniam kokosy, a tysiące idiotów robi za mnie resztę. A potem są zadowoleni jak im prześlę kasę na gumę do żucia.
Imperator
Licznik postów: 2,290
Cytat:Z takim a nie innym podejściem nie zarobisz ani grosza w internecie.
Cytat:gratuluję a na sefiku jest kilka for do wyboru które płacą za pisanie postów ( ty tylko 1 z kilkunastu metod zarobku w sejfiku )W du*pie mam fora, na których się pisze po to, żeby zarobić. Piszę tuta, ponieważ wypowiadają się interesujący ludzie (Hmm....).. I robię to dlatego, ze... TADAM... lubię. Założę się, że na forum, gdzie dostajesz kasę od posta jest wspaniała atmosfera.
Nowicjusz
Cytat:
qbol napisał(a):Więcej zarobie roznosząc chociażby ulotki. I nie wspomogę tym gościa, który bogaci się naiwnością innych. Osoba, która założyła ta stronkę zapewne zgarnia grubą kasę i to, co wam oddaje to jest praktycznie nic. Nie lubię się czuć wydymany, postoje.
,,Zarobienie" to nie jest 50 zł na miesiąc. Może jak się ma 10 lat.
Imperator
Licznik postów: 2,290
Cytat:a teraz wstań id?? do podrzędnego małego baru zapytaj barmankę ile ma na godzinę (około 5 zł) ja zarabiam 50 zł miesięcznie poświęcając niecałe 8h

Cytat:Mam konta w kilkunastu takich serwisach jak sejfik poświęcam im godzinę dziennie a miesięcznie dzięki temu mam kilka stów...
Cytat:Jesteś strasznie ograniczoną osoba ... bo nie widzisz potencjału . PRZYPOMINAM TO NIE PRACA NA ETAT Z TEGO SIĘ NIE UTRZYMASZ i nigdzie tak nie napisałem to praca dodatkowa siedzisz wygodnie w fotelu a przy okazji co miesiąc możesz mieć miły dodatek na swoim koncieZróbmy tak. Pójd?? na studia/do pracy. Utrzymuj się sam. Opłacaj sam swoje rachunku. A potem wróć tutaj i powied?? mi, że masz czas na to, co robisz i że jest to bardziej opłacalne, niż zostanie godzinę dłużej/dwie w pracy.
Cytat:Podsumowując ... Twój argument że na ulotkach zarobisz więcej jest po prostu śmiesznyUlotki podałem tobie, bo albo jesteś niepełnoletni, albo jest to twoja strona i szukasz jeleni. Jeśli nie należysz ani do pierwszej kategorii, ani do drugiej, to nie muszę podawać żadnego argumentu, że w pracy więcej zarobisz.
Nowicjusz
Bl3k napisał(a):Jeśli jesteś takim dobrym człowiekiem i nie chcesz zarabiać na naszej głupocie, to usuń tego refaA o stronie poczytam.
Nowicjusz
Cytat:15 min na sam sefjików. Mówisz, że masz w kilkunastu, zatem między 10 - 19, czyli powiedzmy 15.
(15min*15 takich stron*31 dni w miesiącu)/60min daje 107h w miesiącu.
W 107h zarabiasz ,,kilka stów". Szacun.
I to licząc, że masz tych stron tylko 15 i naprawdę poświęcasz 15 min jednej, co jest czasem absurdalnie małym, ale niech ci będzie.
Cytat:Zróbmy tak. Pójd?? na studia/do pracy. Utrzymuj się sam. Opłacaj sam swoje rachunku. A potem wróć tutaj i powied?? mi, że masz czas na to, co robisz i że jest to bardziej opłacalne, niż zostanie godzinę dłużej/dwie w pracy.
W skrócie: Wróć jak dorośniesz.
Lub szukaj jeleni dla swojej stronki gdzie indziej.
qbol napisał(a):Ulotki podałem tobie, bo albo jesteś niepełnoletni, albo jest to twoja strona i szukasz jeleni. Jeśli nie należysz ani do pierwszej kategorii, ani do drugiej, to nie muszę podawać żadnego argumentu, że w pracy więcej zarobisz.
Jeśli jesteś niepełnoletni i sprytny, to zarobisz o wiele więcej niż na tej stronie albo przy ulotkach.
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 483