Colosseum Dressrosa - Block C
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Mystral

Kapitan z paradise

Licznik postów: 337

Mystral, 19-04-2013, 18:20
Witajcie,

Wraz z nowym epizodem One Piece 706 znamy już pełen skład najważniejszych person z każdego z bloków B, C i D z Grand Prix Colosseum.

Aby obstawić pewniaka z grupy B - Kliknij Tutaj
Aby obstawić pewniaka z grupy D - Kliknij Tutaj

W tym temacie stawiamy na zwycięzcę Block C spośród uczestników:

(Można wypowiadać się na temat przebiegu walki w tym blocku).
Zapraszam do zabawy.

[Obrazek: 45497731.png]
Sather

Król piratów

Licznik postów: 3,176

Sather, 19-04-2013, 18:34
Wiadomo kto wygra, ale obstawiam, że Don Chinjao może sprawić małe problemy.

Jestem też ciekawy Ideo i Jean Ango.
Sturmir

Wiceadmirał

Licznik postów: 1,484
Miejscowość: ECCLES MASTERRACE!

Sturmir, 19-04-2013, 18:39
Stawiam 2 miliony na olbrzyma. Co za idioci w ogóle głosują na Lucy? Przecież ta miernota padnie na strzała ._ . Co? ??e niby załatwił Spartana jedną ręką. Pfff, to była zwykła prowokacja. Spartan się podłożył bo i tak nie miał zamiaru startować. Wiem to od pewnego ??ródła :chytry:
qbol

Imperator

Licznik postów: 2,290

qbol, 19-04-2013, 18:44
Stawiam na Sai, bo ma nick podobny do Saki'ego, a Saki nigdy się nie myli.
Dahaka

Król piratów

Licznik postów: 3,793

Dahaka, 19-04-2013, 18:54
W tym temacie to powinniśmy głosować w kategorii "postać, która sprawi najwięcej trudności Lucy". Zakładając, że któraś będzie w ogóle JAKIMKOLWIEK wyzwaniem Big Grin
Stawiam na dziadka DONa
Mystral

Kapitan z paradise

Licznik postów: 337

Mystral, 19-04-2013, 20:50
Stawiam na Lucy - z oczywistych powodów. Chociaż, czy Oda byłby w stanie odrzucić Luffy'ego od razu na starcie? Chyba nie. Ciekawe czy zrobi królewskie haki powalając resztę randomów z grupy.

Jeśli chodzi o zawodnika, który sprawi największy kłopot - Bitewny Byk.
Ratlee

Gorosei

Licznik postów: 4,072

Ratlee, 19-04-2013, 21:36
Strasznie pdooba mi się kreacja postaci bloku C - chyba są to najlepiej zaprojektowane postaci ze wszystkich bloków. OFC wygra Lucy, ale ciekawi mnie jak poradzą sobie Django ( Big Grin ) i Ideo. Ideo mi strasznie przypomina Gennosuke z Basiliska Smile.

@Up właśnie o co kaman z tymi bitewnymi zwierzakami?
[img=0x0]http://i.imgur.com/LpQnL15.png[/img]
Jewelry Bonney

Wilk morski

Licznik postów: 78

Jewelry Bonney, 19-04-2013, 21:39
Ten Sai był taki dziwny z tym wściekaniem się po 2 minutach, więc go lubię. No i oczywiście Don Chinjao... Pewnie nie będą przeciwnikami którzy padną od jednego hita. Chociaż chyba nie będą wystarczająco mocni, żeby Lucy musiała uaktywniać haki...
Art

Imperator

Licznik postów: 1,953

Art, 20-04-2013, 00:33
Dahaka napisał(a):W tym temacie to powinniśmy głosować w kategorii "postać, która sprawi najwięcej trudności Lucy".
Eee...myślę, że będzie to bitewny byk. Z racji tego, że jest spora szansa, że Luffy uzna go za bardzo cool.

Tak poza tym Sai okropnie przypomina mi Jozu.
Ciekawa za to jestem Ideo.
Silnikov

Piracki oficer

Licznik postów: 702

Silnikov, 20-04-2013, 11:52
Dziadek będzie koksem powiadam wam.
Partyjoke

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 876

Partyjoke, 20-04-2013, 14:25
co do wyniku to jasne ze wygra Lucy, ale z typow z ktorymi bedzie problem to obstawiam tego lowce glow Wink Jean Ango, troche jak Jango Fett ze SW xD bylby to chyba pierwszy head hunter ktory by cos pokazal, dlatego wierze ze to jemu przypadnie rola "sprawienia problemow" Lucy Wink poza tym ma najlepszy najciekawszy design z grupy C Smile
mavefus

Pirat

Licznik postów: 40

mavefus, 22-04-2013, 14:25
Bitewny byk!!

A tak btw, to ciekawie wygląda ideo. Jednakże wątpię, by cokolowiek zdziałał w tej grupie. A odnośnie dziadka, to może być coś na wzór kame-sama z DB. Byłoby ciekawie ;d

Cytat:Wybór nie jest za duży, albo Lucy wygra, albo przegra w jakiś niesamowicie mało inteligentny sposób, jak właśnie np.: wychodząc przez przypadek z areny.

Też od tym myślałem. Jeśli miałby przegrać, to tylko w jakiś głupi pomysł ^^
Seba_xD

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 437

Seba_xD, 01-05-2013, 13:33
Oczywista oczywistość, Lucy Smile
zohan

Wilk morski

Licznik postów: 98

zohan, 02-05-2013, 18:19
Bobby Funk wygląda jak Vista, a Harduin jak ten olbrzym co to był na tej wyspie z drugim olbrzymem i się tłukli od 50 lat. Big Grin

A ja mam wrażenie, że walka się rozpocznie już na balkonie widokowowym, Don+Piękniś vs Lucy ;p
Acrantus

Wilk morski

Licznik postów: 63

Acrantus, 11-05-2013, 23:44
Jedyni (według mnie) silni uczestnicy:
+Lucy
+Don Chinjao

Więc sądzę, że po 2/3 chapter'ach zostaliby tylko oni. Don Chinjao prawdopodobnie od samego początku będzie atakował Lucy z całą siłą, jaką tylko dysponuje, by go zabić jak najszybciej, lecz nadal sądzę, iż ich walka potrwa aż do samego końca, a ostatecznym zwycięzcą będzie Lucy.
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź