Gdzie kupić Mange OP?
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Haszu

Szczur lądowy

Licznik postów: 5

Haszu, 10-10-2008, 00:55
Hej chciałbym kupić mange OP niestety jak każdy wie nie została ona wydana w Polsce ;/
patrzyłem na stronie Empika manga jest ale nie widziałem pierwszych vol tylko późniejsze a wysyłka 3 krotnie przerastała cenę mangi (za każdą sztukę kwota wysyłki wzrastała;/)
może ktoś ma jakieś info na temat tego gdzie mogę dostać te mange? (w normalnych cenachBig Grin i po Angielsku, Niemiecki odpada)

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Komimasa

Pierwszy oficer

Licznik postów: 993

Komimasa, 10-10-2008, 02:19
KIK w Poznaniu jak chcesz pogadam z właścicielem, załatwia tanio. Mogę ci podać mail.
Jackie D. Flint

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,386

Jackie D. Flint, 10-10-2008, 03:54
Krótko - Podaj, proszę Smile
Vampircia

Licznik postów: 1,499

Vampircia, 10-10-2008, 14:56
Jeśli w twojej miejscowości jest empik to nic nie musisz płacić za przesyłkę, po prostu odbierasz na miejscu.
Haszu

Szczur lądowy

Haszu, 11-10-2008, 17:09
Jest empik a nawed kilka Big Grin

tzn że poprostu zamawiam w empiku i przychodze go odebrac jak przyjdzie?? nie płacąc za przesyłke!?

mrr.. to było by świetne Big Grin

jeżeli dokładnie tak jest może orientujesz się ile mnie wyniesie tom? tzn czy płace tylko tyle ile kosztuje za granicą?
BlackKuma

Król piratów

Licznik postów: 3,505

BlackKuma, 11-10-2008, 19:06
Vampircia napisał(a):Jeśli w twojej miejscowości jest empik to nic nie musisz płacić za przesyłkę, po prostu odbierasz na miejscu.

Za przesyłkę na pewno się bóli, bo muszą przecież sprowadzać. Nie wierzę, ze chociaż trochę nie wydoją Tongue
Komimasa

Pierwszy oficer

Licznik postów: 993

Komimasa, 11-10-2008, 20:51
Gość często zbiera zamówienia możecie do niego zagadać Paweł się nazywa Wink Jeśli ktoś jest chętny i dojdzie do transakcji to spytajcie się co z odbiorem czy może wysłać jak powie nie bardzo to ja wam mogę odebrać Smile
Mam blisko pocztę nic nie wezmę prowizji.

Przy okazji można tam i inne rzeczy załatwić Wink
Haszu

Szczur lądowy

Haszu, 12-10-2008, 00:08
Dzieki jeszcze czekam na odpowiedz w sprawie prowizji w empiku przy zamawianiu do sklepu, ale i tak dopiero po pierwszym ;/
Vampircia

Vampircia, 12-10-2008, 21:20
Nic się nie płaci za przesyłkę, gdy się odbiera w empiku. Kupowałam tak wiele razy. Niekiedy rzeczy są tańsze niż jakbyście kupowali bezpośrednio za granicą. Kiedyś jak byłam w Edynburgu przyuważyłam fajną mangę, ale miałam za mało kasy, żeby wtedy kupić. W Polsce zamówiłam przez empik, dokładnie to samo wydanie i wyszło taniej.
Haszu

Szczur lądowy

Haszu, 13-10-2008, 18:56
Wielkie dzięki :] w tygodniu lece do Empika Big GrinBig Grin
Vampircia

Vampircia, 13-10-2008, 19:10
Najpierw zamów przez internet, a dopiero potem jedź do empiku Wink Możliwe, że będziesz musiał czekać kilka tygodni aż dostarczą.
ryann994

Pirat

Licznik postów: 35

ryann994, 21-11-2008, 22:20
komimasa napisał(a): Gość często zbiera zamówienia możecie do niego zagadać Paweł się nazywa Wink Jeśli ktoś jest chętny i dojdzie do transakcji to spytajcie się co z odbiorem czy może wysłać jak powie nie bardzo to ja wam mogę odebrać Smile
Mam blisko pocztę nic nie wezmę prowizji.

Przy okazji można tam i inne rzeczy załatwić Wink

co masz na mysli mówiąc"inne rzeczy :hyhy: ?
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź