Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,415
Reylih - samemu trudno mi wybrać jednak chyba najbliżej mi do Black Stara. Arogancki, zawsze się rządzi i uważa się za zajebistego
Drakham - tutaj nie ma co wymyślać Faust z Króla Szamanów. Szalony naukowiec który chce odzyskać żonę(w naszym wypadku córkę)
Kusanagi - mam tu dylemat ale chyba najbliżej mu do Kirito. Zawsze pomocny, skupiony na zadaniu i ciągle poprawiający swoje zdolności aby stać się jeszcze silniejszym. Do tego każdy go uwielbia(głównie płeć piękna, ale nie wchodzimy w szczegóły)
Makoto - Tutaj widzę pana Spirita z Soul Eatera. Niby coś umie, niby jest silny ale i tak wszyscy robią sobie z niego jaja
Azahit - Tutaj też wybór był prosty przez początkowe emowanie zawsze miałem skojarzenia z Bakurą. Szukałem postaci która była by cały czas gnojona, albo coś i niestety nie przyszło mi nic do głowy.
Leo - Tutaj dochodzę do smutnej prawdy że moim zdaniem Leo jest strasznie bez charakteru i nie da się go z kimś zestawić. Aby dobrze pasował albo oddawał jakąś postać
Sayako - Mała pyskata jędzy, która nie daje się dotykać i wszystkich wkurza. Jak się denerwuje to potrafi przywalić. Jednak sama z siebie mało robi. Do tego deska. Louise z Zero no Tsukaima(chłopa tu trza)
Sather - Nie wiem czemu, ale uważałem że jest z nas najbardziej brutalny i pasuje do niego ktoś równie bezwzględny - Zaraki
Joy Boy
Licznik postów: 5,384
Król piratów
Licznik postów: 3,504
Król piratów
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,038
Nasz kapitan głupi, myśli że jest najlepszy, ale stosunkowo silny (patrz wstawiłem ci aż 2 postacie) misaki yata z K i Envy z FMA
[img]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20121007221750/k-anime/images/6/60/Yata's_Bat.png[/img]
Sather zawsze kojarzył mi się z typowym badassem, to nie musi być Zabuza, bo Blav nie jest tak poważny, ale się nada.
Sayako, moim zdaniem świetne tylko mniejsze cycki i więcej się drze
lucy z fary tail
Makki, może być zabawny, ale jak przychodzi co do czego to też jest skur*ielem. Tylko bardziej skupiony na celu i nie taki debil. Mugen z Samurai Champloo
Faust, z reguły znudzony wszystkim. Połączył bym właśnie Shikamaru z Faustem z Shaman kinga
![[Obrazek: e10e11cbdb8830_full.jpg]](http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire2/03072008/e/1/0/e/e10e11cbdb8830_full.jpg)
Leonard sorry ale jakoś też nie czuje twojej postaci
Kunchi nie wiem czy oglądałeś mam nadzieje że tak. Gość z jednej strony na luzie, nie specjalnie wyróżniający się z tłumu, a zarazem szef gangu, co prawda nie jakaś yakuza, ale moim zdaniem dobrze pasuje. Masaomi kida
![[Obrazek: Durarara+20.jpg]](http://1.bp.blogspot.com/-A9yyMAwXE9g/UBYtJO8PWWI/AAAAAAAACCs/RM6v4upM45Y/s1600/Durarara+20.jpg)
Król piratów
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,415
bufaloxxx napisał(a):1000sunnyGo napisał(a):Drakhama nie wyświetla.
Wyświetla, w takich sytuacjach wystarczy zacytować posta i potem normalnie jest. Urok forum.
Dałem OPZ, bo nie chce żyć według waszych zasad.
Wstaw tylko jeszcze jak się postaci z obrazka nazywają, bo ktoś może nie ogarnąć