Jak widzimy siebie
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
KsiadzProbosz

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,415

KsiadzProbosz, 04-06-2013, 22:32
Jak by się nad tym zastanowić to można każdego zestawić. Proponuje małą zabawę. Dopasujecie do członków załogi postacie z anime które wam się z nimi kojarzą, zachowanie, cecha charakterystyczna albo olejcie to i po prostu co przychodzi wam na myśli kiedy widzicie wypowied?? któregoś z nas. Obojętne co. Ciekaw jestem waszych typów.

O to moja mała lista. Mam nadzieje że nikogo nie pominąłem, po za 3 nowymi. Sorry koledzy za krótko gracie aby was zestawić z kimś. Zapraszam was do dyskusji, bo pomimo o was możemy mało powiedzieć to wy o nas raczej sporo. Więc nie stoi na przeszkodzie abyście również zrobili swoją listę.

Instrukcja wstawiania posta dla debili(Czytaj wtedy kiedy jesteś debilem):
Do każdej postaci proszę dać imię bohatera(z wstawionego obrazka, by znamy swoje imiona), krótki opis oraz zdjęcie. i to wszystko zamknąć w ładnym spoilerze. (czyt. tak ładnie i czytelnie jak ja)

Co jakiś czas będę odświeżał swoje typy, wiadomo pamięć ludzka jest zawodna i nie pamięta się wszystkich postaci.

Spoiler

Reylih - samemu trudno mi wybrać jednak chyba najbliżej mi do Black Stara. Arogancki, zawsze się rządzi i uważa się za zajebistego

[Obrazek: 3075890-6358171536-black.jpg]

Drakham - tutaj nie ma co wymyślać Faust z Króla Szamanów. Szalony naukowiec który chce odzyskać żonę(w naszym wypadku córkę)

[Obrazek: FAUST1.jpg]

Kusanagi - mam tu dylemat ale chyba najbliżej mu do Kirito. Zawsze pomocny, skupiony na zadaniu i ciągle poprawiający swoje zdolności aby stać się jeszcze silniejszym. Do tego każdy go uwielbia(głównie płeć piękna, ale nie wchodzimy w szczegóły)

[Obrazek: sao_ep9_dualwield_kirito_oa.png]

Makoto - Tutaj widzę pana Spirita z Soul Eatera. Niby coś umie, niby jest silny ale i tak wszyscy robią sobie z niego jaja

[Obrazek: Spirit.png]

Azahit - Tutaj też wybór był prosty przez początkowe emowanie zawsze miałem skojarzenia z Bakurą. Szukałem postaci która była by cały czas gnojona, albo coś i niestety nie przyszło mi nic do głowy.

[Obrazek: ryo-bakura-7.jpg]

Leo - Tutaj dochodzę do smutnej prawdy że moim zdaniem Leo jest strasznie bez charakteru i nie da się go z kimś zestawić. Aby dobrze pasował albo oddawał jakąś postać

Sayako - Mała pyskata jędzy, która nie daje się dotykać i wszystkich wkurza. Jak się denerwuje to potrafi przywalić. Jednak sama z siebie mało robi. Do tego deska. Louise z Zero no Tsukaima(chłopa tu trza)

[Obrazek: 573201-f0d9e2945a79b44c2ff47f0354e15c1a_large-1.jpg]

Sather - Nie wiem czemu, ale uważałem że jest z nas najbardziej brutalny i pasuje do niego ktoś równie bezwzględny - Zaraki

[Obrazek: Zaraki.jpg]

EDIT - zmieniłem Sayako, gdyż Sunny zauważył ciekawą zależność której wcześniej nie dojrzałem. Więc pa pa Orihime

EDIT 2 - Kusanagi również dostał edit
Evendell

Joy Boy

Licznik postów: 5,384

Evendell, 04-06-2013, 22:35
ale ja lubię orihime! Należę do tej garstki, którzy przepadają za nią (przemilczę, że pó??niej w mandze tylko stała, płakała i krzyczała kurosaki-kun cały czas), ze świetną osobowością i niesamowitą mocą, ktoą kubo zepsuł.

Ale Sayako i Orihime? xD Nigdy o tym nie pomyślałam. Sayako jes chyba bardziej pyskata i złośliwa niż orihime xd
1000sunnyGo

Król piratów

Licznik postów: 3,504

1000sunnyGo, 04-06-2013, 22:39
I ma mniejsze cycki.
Spoiler

[Obrazek: luffy.jpg]

Evendell

Joy Boy

Evendell, 04-06-2013, 22:43
Ach tak? Poczekamy jak reylih będzie wymagał leczenia a Fausta nie będzie w pobliżu.
Relih będzie się przed nią płaszczył z bólu!

A Cycki... cycki urosną! T.T
1000sunnyGo

Król piratów

1000sunnyGo, 04-06-2013, 22:44
E przesadzacie. Sayako ma wartość bojową taką jak mały gohan.
Ma mega potencjał, ale tego nie wykorzystuje.
Evendell

Joy Boy

Evendell, 04-06-2013, 22:48
[Obrazek: sad_face.gif]
salces01

Imperator

Licznik postów: 2,170

salces01, 04-06-2013, 22:49
I ma cycki małe, ALE miłe w dotyku i jędrne. To też jest ważne!
Evendell

Joy Boy

Evendell, 04-06-2013, 22:54
Salces masz plusa ;_____; Tylko Ty, jedyny ;_;
Pucipi

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,038

Pucipi, 04-06-2013, 23:08
Dzięki kapitanie, zawsze można liczyc na słowa otuchy Tongue
Pucipi

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,038

Pucipi, 05-06-2013, 00:19
Dobrze a więc tu moja wersja oczywiście do postaci a nie do osób

Spoiler

Nasz kapitan głupi, myśli że jest najlepszy, ale stosunkowo silny (patrz wstawiłem ci aż 2 postacie) misaki yata z K i Envy z FMA
[img]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20121007221750/k-anime/images/6/60/Yata's_Bat.png[/img]
[Obrazek: nb6nhk.jpg]
Sather zawsze kojarzył mi się z typowym badassem, to nie musi być Zabuza, bo Blav nie jest tak poważny, ale się nada.
[Obrazek: zabuza1.jpg]
Sayako, moim zdaniem świetne tylko mniejsze cycki i więcej się drze Big Grin lucy z fary tail
[Obrazek: tumblr_static_usuitakumi77-fairy-tail-32...00-563.jpg]
Makki, może być zabawny, ale jak przychodzi co do czego to też jest skur*ielem. Tylko bardziej skupiony na celu i nie taki debil. Mugen z Samurai Champloo
[Obrazek: Samurai+Champloo++Mugen+Swords.jpg]
Faust, z reguły znudzony wszystkim. Połączył bym właśnie Shikamaru z Faustem z Shaman kinga
[Obrazek: e10e11cbdb8830_full.jpg]
Leonard sorry ale jakoś też nie czuje twojej postaci
[Obrazek: 2cckl5d.jpg]
Kunchi nie wiem czy oglądałeś mam nadzieje że tak. Gość z jednej strony na luzie, nie specjalnie wyróżniający się z tłumu, a zarazem szef gangu, co prawda nie jakaś yakuza, ale moim zdaniem dobrze pasuje. Masaomi kida
[Obrazek: Durarara+20.jpg]

aaaa i chyba przesadziłem z wielkością. Zamknę wszystkie w spoilery i bedzię git
1000sunnyGo

Król piratów

1000sunnyGo, 05-06-2013, 00:48
Drakhama nie wyświetla. Poza tym miało być chyba z charakteru, a nie wyglądu.
salces01

Imperator

salces01, 05-06-2013, 00:51
Aż mnie duma rozpiera jak widzę, jak chce mnie widzieć bufa;d
Normalnie gdybym wiedział to bym się tak ubrał, a tak to w garniaku już łażę ;d
Evendell

Joy Boy

Evendell, 05-06-2013, 00:55
lucy....czemu Lucy.... tylko nie Lucy... :zalamany:
KsiadzProbosz

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,415

KsiadzProbosz, 05-06-2013, 00:56
bufaloxxx napisał(a):
1000sunnyGo napisał(a):Drakhama nie wyświetla.

Wyświetla, w takich sytuacjach wystarczy zacytować posta i potem normalnie jest. Urok forum.

Dałem OPZ, bo nie chce żyć według waszych zasad.

Zostaw...zabawne to jest i pasuje. Nikt się chyba nie obrazi. Mnie to śmieszy Big Grin Wstaw tylko jeszcze jak się postaci z obrazka nazywają, bo ktoś może nie ogarnąć Sad
salces01

Imperator

salces01, 05-06-2013, 01:09
To bardziej jak Makoto;d
To on ciągle jakieś notatki na statku robi!
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź