Gecko Moria
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
jamakot

Wilk morski

Licznik postów: 87

jamakot, 07-06-2013, 22:11
znalazłem ciekawy artykuł o Gecko Moria

http://allmangareviews.blogspot.com/201 ... moria.html

Co sądzicie na ten temat?
pitogo

Piracki wojownik

Licznik postów: 142

pitogo, 07-06-2013, 22:33
A jeszcze przed chwilą napisano mi, że dobrze mieć forum bo wiele smaczków można wyłapać Smile
Z tą różnicą, że to może być dość znaczący "smaczek", powrót Morii który dla wszystkich jest pewniakiem może mieć (a raczej ma) z tym związek. Bartolomeo?
PlonacaPiescAce

Piracki wojownik

Licznik postów: 135

PlonacaPiescAce, 07-06-2013, 23:02
Artykuł jest dobrze napisany, i wszystko w nim powinno się zgadzać. Jednak na to co planuje Moria, kim jest człowiek najwyżej postawiony w marynarce i jakie interesy przeprowadzał z Doflamingo musimy jeszcze poczekać trochę, ale to już zbliża się dużymi krokami bo saga skupia się na Doffim a on jest kluczowy do rozwiązania tych zagadek.
Dahaka

Król piratów

Licznik postów: 3,793

Dahaka, 07-06-2013, 23:26
Nic nowego, o wszystkim już było pisane na tym forum Tongue
Quayle

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 833

Quayle, 08-06-2013, 00:21
Teoria jest bardzo interesująca i najprawdopodobniej prawdziwa, jednak to co mnie zastanawia najbardziej to przyczyna decyzji o likwidacji Morii. Owszem, przegrał ze Słomkowym i wykazał sie niekompetencją, ale i tak był raczej silniejszy niż np. Crocodile. Poza tym, Doflamingo mówił, że ma za zadanie zrobić dla kogoś miejsce. Po co? Przecież były już dwa wakaty (po Jinbeiu i Teachu). Law nie zglosił wtedy jeszcze chęci zostania Schichibukai. Czy chodziło o miejsce dla Buggy`ego?
Quayle

Licznik postów: 833

Quayle, 08-06-2013, 12:50
W takim razie pewnie powinienem odświeżyć sobie anime/mangę bo coś najwyra??niej ??le zapamiętałem, cho??ć i tak świadome likwidownie Schichibukai powinno łączyć się z pomysłem na zmiennika.
Partyjoke

Licznik postów: 876

Partyjoke, 08-06-2013, 15:27
jesli chodzi o Croca to w NW odegra na pewno wazna role, nie zdziwilbym sie gdybym Luffy utworzyl z nim sojusz, a co do pojedynku pomiedzy nim a moria to chyba oczywiste Croc>>>>Moria
cichy799

Piracki wojownik

Licznik postów: 161

cichy799, 08-06-2013, 17:57
A ja nie jestem przekonany by Moria przegrał z Crociem, oczywistym jest że Croc jest dużo silniejszy od Morii, ale niestety obstawiałbym Morie w walce 1 vs 1. Moria pokona Croca bez haki, wystarczy, że mu utnie cień i ten traci przytomność, a potem to z crociem może zrobić niestety co tylko chce. Ale to nie wątek na taką rozmowę
zohan

Wilk morski

Licznik postów: 98

zohan, 08-06-2013, 18:13
A ja Wam powiem, że może przed TS mało kto miał haki, ale teraz na NW wszyscy, którzy będą posiadali dużą siłę i będą się liczyli w grze, będą MUSIELI posiadać haki. Więc myślę, że na ten czas nasz Moria ma już haki. Jak i wiele postaci, które przyjdzie jeszcze Słomkowym spotkać ze starych czasów.
qbol

Imperator

Licznik postów: 2,290

qbol, 08-06-2013, 21:44
http://www.onepiece.com.pl/forum/viewtopic.php?t=1253, Proszę, nie trzeba dziękować;>
gumiak

Super świeżak

Licznik postów: 191

gumiak, 04-07-2013, 22:43
Uważam, że Moria nie został zabity lecz został pochwycony i poddany jakimś eksperymentom Smile
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź