Czym może być one piece
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Debowy_Mocny

Super świeżak

Licznik postów: 195

Debowy_Mocny, 22-06-2013, 22:17
Jak w temacie. Wiele wyobrażeń jest.
TheMoon

Imperator

Licznik postów: 1,645

TheMoon, 22-06-2013, 23:10
Czyżby kompletną płytówą i tarczą?

Jak dla mnie One Piece będzie zawierało napewno:

1. Bogactwo, ale w formie łatwej do transportu (np diamenty)

2. Wiedza - tu mamy potwierdzone, Rio Poneglyph który jest pewnie częścią naszego skarbu

3. Coś co nas zaskoczy - w końcu mangę pisze Oda.
[Obrazek: mury-w-muzeum-raju-zdjecie.jpg]  
Szymonbymon

Szczur lądowy

Licznik postów: 7

Szymonbymon, 22-06-2013, 23:38
IMO Słomiany Kapelusz będzie kluczem do otwarcia "sezama" w którym ukryty będzie OP. Sam OP, jak było to zaznaczone ma odwrócić świat do góry nogami. Ja myślę, że jak SH dopłyną na Raftel i otworzą kryptę/ drzwi/ dotrą to "jakiejś" góry zobaczą hmm... Uranus, Posejdon i Pluton to stanie się coś takiego- Luffy wejdzie na broń, zobaczy "czerwony guziczek" na którym napisane będzie "blow it up", ale Luffy przeczyta to jako "Chicken Sandwich", wciśnie i zrobi oczy gwiazdeczki. I na koniec "ciąg dalszy nie nastąpi". Tak na serio to zobaczy się co Oda przygotuje :hyhy:
Odachi

Sogeking 2022

Licznik postów: 828

Odachi, 22-06-2013, 23:44
Obawiam się, że One Piece będzie tym co jest już opisane w jednym z tematów na forum. Czytałem ten temat trochę od końca i wszyscy żałowali, że go przeczytali bo już wiedzą jak kończy się OP. Nie mogłem się powstrzymać, przeczytałem i mam takie same odczucia jak moi poprzednicy. Dlatego też nie dam linka, ale jak chcecie się dowiedzieć to śmiało, znajd??cie ten temat i zmarnujcie sobie następne 15 lat życia!
A poza tym uważam, że Sanji musi odejść...
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź