Spoilery do kolejnych rozdziałów Naruto
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Akainu

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,370

Akainu, 28-07-2013, 21:13
Tu wrzucamy spoilery do kolejnych rozdziałów mangi

Status : Fake
641
Obito with his power refutes his own attack and saves Naruto, Minato, Sasuke

Obito: Your death would not change anything, it's not my goal. In a few moments will be the end of the world

Naruto: I will not let it!

Orochimaru and Kages arrive on the battlefield

Preparations appear to be complete. The moon begins to appear genjutsu.

Obito: Welcome to the new better world.

END
Dahaka

Król piratów

Licznik postów: 3,793

Dahaka, 28-07-2013, 22:08
nie za wczesnie? smierdzi fejkiem
Partyjoke

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 876

Partyjoke, 28-07-2013, 23:33
fake jak diabli imo Wink
Akainu

Akainu, 26-03-2014, 00:00
From : Akainu
Status : Confirmed
668

ガイはマダラがガイアの力に驚かされてフルパワーを使用しています
Gai uses the full power Madara is surprised by the power of Gai

マダラはまだ生きている
Madara is still alive

[Obrazek: GO6gZXH.jpg]

[ Dodano: 2014-03-25, 22:00 ]
670

[Obrazek: 0d0a6f16.png]
Blek

Imperator

Licznik postów: 2,588

Blek, 26-03-2014, 01:08
Widać, że fejk. Wystarczy spojrzeć na dym obok Naruto.
chucky

Admirał

Licznik postów: 2,727

chucky, 26-03-2014, 01:22
I na derp face na dole.
[Obrazek: tumblr_ojg7flg58r1tvlw71o1_500.gif]
Horsie

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,012

Horsie, 26-03-2014, 01:30
i rinengan z dupy jo Big Grin?
[Obrazek: safe_image.gif]
darkstar123

Licznik postów: 1,321

darkstar123, 26-03-2014, 02:21
A kiedy ktoś powiedział, że rinnegan to kekkeigenkai? Prawdziwego rinnegana posiada tylko prawdziwy mędrzec, który łączy swoją chakrę, duszę i serce z lud??mi na świecie. Tylko prawdziwy mędrzec może posiąść prawdziwego rinnegana a Madara na pewno nim nie jest Big Grin Stworzył sobie imitację i tyle. Dla mnie rinnegan u Naruto to już jedyne sensowne wyjście skoro jest kreowany na Mędrca i nawet posiadł jego najważniejszą zdolność. A jak mi ktoś wyskoczy z rinneganem u Emo Srasuke to mu odpowiem, że Obito nawet mając ponad połowę ciała zrobioną z DNA 1 hokage nie był w stanie go osiągnąć Big Grin Madara to wyjątek, który jest nie tylko geniuszem jako ninja ale i jako "naukowiec" Big Grin ale mędrcem to on nadal nie jest i nie będzie.
chucky

Admirał

chucky, 26-03-2014, 02:25
darkstar123 napisał(a):A kiedy ktoś powiedział, że rinnegan to kekkeigenkai? Prawdziwego rinnegana posiada tylko prawdziwy mędrzec, który łączy swoją chakrę, duszę i serce z lud??mi na świecie. Tylko prawdziwy mędrzec może posiąść prawdziwego rinnegana a Madara na pewno nim nie jest Big Grin Stworzył sobie imitację i tyle. Dla mnie rinnegan u Naruto to już jedyne sensowne wyjście skoro jest kreowany na Mędrca i nawet posiadł jego najważniejszą zdolność. A jak mi ktoś wyskoczy z rinneganem u Emo Srasuke to mu odpowiem, że Obito nawet mając ponad połowę ciała zrobioną z DNA 1 hokage nie był w stanie go osiągnąć Big Grin Madara to wyjątek, który jest nie tylko geniuszem jako ninja ale i jako "naukowiec" Big Grin ale mędrcem to on nadal nie jest i nie będzie.

Mędrzec dał Starszemu Synowi (protoplasta Uchiha) kamienną tablicę na której jest instrukcja zdobycia Rinnegana. Wg niej, trzeba mieć dna Uchiha (Sharingan) i Senjuu.

Jak dla mnie Saske i Naruto zostaną kopiami protoplastów. Saske to taki Mędrzec ze słabiutkim ciałkiem/chakrą, a Naruto to taki Mędrzec z randomowymi oczami.
[Obrazek: tumblr_ojg7flg58r1tvlw71o1_500.gif]
darkstar123

Licznik postów: 1,321

darkstar123, 26-03-2014, 02:55
To już zostało obalone Big Grin w momencie kiedy wyszło na to, że wszyscy mają chakrę i ninjutsu dzięki Mędrcowi, który dał im cząstkę siebie. Teorie z synami to teraz kupka Big Grin Kishimoto już tą teorię zniszczył dawno temu. Z resztą rinnegan nie jest dziedziczny ani moc mędrca, bo pochodziła ona z mocy boskiego owocu, który narodził się z juubiego a tym samym osoba, która zostanie zaakceptowana przez wszystkie biju zostanie nowym Mędrcem.
Horsie

Pierwszy oficer

Horsie, 26-03-2014, 03:53
sasuke dostanie rinengana, straci zycie i przekaże oczy naruto, jedyne najsensowniejsze wyjście ;d.

chociaż, autor już dawno zeszmacił mange, więc nawet latajace megazordy nic nas nie zdziwią

[ Dodano: 2014-03-26, 04:17 ]
edit, sage mode sasukacza?
[Obrazek: 2023423423.png]
Rorna

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 405

Rorna, 26-03-2014, 10:03
Rinnegan jest połączeniem Uchii z Senju. Miał go mędrzec. Pó??niej Madara gdy wsczepił sobie komórki Hashiramy. Dał te oczy Nagato. Który wbił je do Paina. Pó??nej zabrał je Obito i wbił do Jinchuriki. Jedynnym logicznym sposobem by Naruto mógł osiągnąć Rinnegana. To połączyć się z jakimś Uchią. :E
Horsie

Pierwszy oficer

Horsie, 26-03-2014, 13:54
dzienki ze wytlumaczyles bo nie wiedzialem tego jeszcze, dzienky wielkie
Akainu

Akainu, 12-04-2014, 11:40
Autentyczne spoilery do rozdziału 673 :
Ostrzeżenie.
Jeżeli jesteś fanem Madary, nie polecam oglądania tych obrazków. Został on zeszmacony.

Spoiler

[Obrazek: spoiler1.jpg]
[Obrazek: spoiler_2_a.jpg]
[Obrazek: spoiler2.jpg]

Spoiler

No to Naruto zrobił z niego mielone. Beka. Ja już naprawdę zaczynam nie ogarniać tej mangi, wszystko autor miesza i plącze. Jakim cudem Naruto z pierdnięciem rozwala Madare który też ma wszystkie bjuu? Przecież mędrzec sześciu ścieżek powiedział że aktualna moc Madary jest równa jego własnej, bąd?? bardzo bliska, więc co, mędrzec sześciu ścieżek dał Naruto moc większą od swojej własnej? Jakim cudem?

chucky

Admirał

chucky, 12-04-2014, 11:42
O.

Czyli będzie:
1. Piasek.
2. Ogień.
3. Woda.
4. Lawa.
5. Cholera wie co.
6. Kwas.