Pokoje, duże i małe, wielkie rozdzielanie!
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Mrs 9

Piracki oficer

Licznik postów: 664

Mrs 9, 15-08-2013, 03:21
W naszej załodze tak to się jakoś dziwnie dzieje, że jest często sporo nowych osób, niektórzy zostają, inni szybko się zmywają.

Spoiler

To pewnie moja wina, nie lubią mnie i to dlatego. ;-;

Dlatego pewnie w tym temacie będą robione częste aktualki. Ostatnio któraś z dziewczyn, Masta albo Arashii (przepraszam, możecie mnie pobić, ale nie pamiętam która z Was. ;-Wink napomknęła o tej kwestii. Jako vice-kapitan czuję, że może w końcu powinnam wziąć tyłek w troki i się tym zająć. Fakt, może teraz, na wyspie, nie jest to jakoś super-ważne, ale podczas fazy luzu już np. będzie. Spójrzmy, jak to teraz wygląda:

Mamy kajuty dla Nathaniela i Evy oraz 3 pokoje. Było napisane, że w każdym z pokoi znajdują się cztery łóżka (pozwoliłam sobie zerknąć w kartę statku, która nawiasem mówiąc wedle mojej opinii też wymaga aktualki).

To moje propozycje
1 Brena i Jack (dziewczyny razem, acz obawiam się, co z tego wyniknie x.x )
2 Hanzo, Eitur, Rainer i Gac (biorę pod uwagę staż, relacje i charakter)
3 Nicolas, Natsu, Enrico i Edlinger (cała reszta Tongue A tak naprawdę, w miarę cisi jesteście, także dogadacie się)

+ Hanzo jako mój zastępca ma prawo przejścia do kajuty dziewczyn, jeśli chce. Tongue Ale i tak wiadomo, że on najczęściej będzie spał w laboratorium.

Jeżeli macie jakieś sprzeciwy, prośby o zmianę albo uwagi, to proszę, zgłaszajcie je w tym temacie.

Osobiście trochę się boję, że jeżeli dojdzie następna postać męska, to trzeba będzie kombinować, dlatego proszę o przyjmowanie samych postaci żeńskich. :dontgetit:

Jeżeli o kimś zapomniałam, to proszę o przebaczenie, jest po 2 w nocy. Sad

@Edit, zamienione wedle życzenia Masty. Smile
Brena

Imperator

Licznik postów: 1,817

Brena, 15-08-2013, 06:23
Eitur i Rainer śpią w jednym łóżku więc mamy jedno. Nowi śpią w ładowni. A ja Hanzo nie chce w moim sanktuarium.
[Obrazek: six_by_sturmir-d9tcm16.jpg]
Masta

Pierwszy oficer

Licznik postów: 928

Masta, 15-08-2013, 10:20
Tak jakos podejzewalam, ze slawetne (jak to Zul okreslil) "Ich Troje" dostanie jeden pokoj. Oj, bedzie sie z tamtad aura zua wydobywala :x

Ze co? Gac jest cichy? On bedzie gral na gitarze o drugiej w nocy i tulal wszystkich broda!

PS. Breniu, Ari kazala przekazac, ze masz od niej kopa w dupe jak wroci.
Mrs 9

Piracki oficer

Mrs 9, 15-08-2013, 12:36
@Masta To żeby było ciekawiej zamienić Enrico z Gacem? Wtedy Wam do snu będzie na gitarce zasuwał. :3 A Hanzo i tak śpi w laboratorium, ten pokój to czysta formalność. Tongue
Masta

Pierwszy oficer

Licznik postów: 928

Masta, 15-08-2013, 14:14
Mrs 9, a daj nam Gacusia jak mozesz. Niech sie moj kochany kuzynek cieszy :3 (LET ME SING YOU THE SONG OF MY PEOPLE)
Rain

Król piratów

Licznik postów: 3,825

Rain, 15-08-2013, 14:18
Pokój dziewczyn? =w= You have my attention and now you got my curiosity :3
Mrs 9

Piracki oficer

Mrs 9, 15-08-2013, 22:17
Masta, Twemu życzeniu niech stanie się zadość, zaraz edytuję. Wink

@Rain, pamiętaj, że dziewczyny z tamtej kajuty mogą połamać Ci to i owo, Nadal chcesz tam mieszkać? Tongue
Brena

Imperator

Licznik postów: 1,817

Brena, 15-08-2013, 22:22
Mrs 9, nie. Rain nie chce tam mieszkać. To jest yuri sanctuary :zly:
[Obrazek: six_by_sturmir-d9tcm16.jpg]
Rain

Król piratów

Rain, 15-08-2013, 22:46
Mrs 9 martwię się o cnotę Evy przy Brenie xD
Mrs 9

Piracki oficer

Mrs 9, 15-08-2013, 23:06
Rain, spoko, już wszystko jest ustalone, ja jestem bezpieczna, martwmy się o Jackie-chan. XDD

Jest jeszcze jedno miejsce na bocianim gnie??dzie, kto chce sobie tam zrobić jaskinię? :3
Gratank

Piracki wojownik

Licznik postów: 165

Gratank, 15-08-2013, 23:26
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Z RANA BEDE JAK KOGUT PIAL PIOSENKI Z MASZTU
Rain

Król piratów

Rain, 15-08-2013, 23:31
Ja! Zaklepuje!
Gratank

Piracki wojownik

Licznik postów: 165

Gratank, 15-08-2013, 23:32
Ty bedziesz na nas padal :3 nie lepiej bym ja piosenki spiewal i denerwowal wszystkich z rana? :3
Rain

Król piratów

Rain, 16-08-2013, 00:20
;_; Jak Gac będzie na gnie??dzie to prepare for no sleep ;_;
Ari

Imperator

Licznik postów: 2,060

Ari, 16-08-2013, 16:03
Lepiej w gnie??dzie niż z nami w pokoju, trust me... Mastuh, what have you done? A tak pięknie było ;___;

Brenuś, a teraz czas na obiecanego kopa :3
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź