Zakończenie One Piece. [MOCNE SPOILERY]
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Heros

Joy Boy

Licznik postów: 7,533

Heros, 07-09-2013, 00:26
Niedawno temu jeden z edytorów umieścił specjalną informację na jednym z japońskich for internetowych. Nius ten uciekł uwadze wielu newsmanom, zaś sama informacja szybko została usunięta z for internetowych. ?“w edytor umieścił tam mianowicie informację na temat zakończenia OP. Ostrzegam, jest tu mnóstwo spoilerów, więc nie wchod??cie. Ostrzegam również, że na jednym z rysunków jest figlarny, zboczony żart od tego edytora.
Przed tym arcem dojdzie do wojny, w której zginie wiele znanych postaci. M.in. Brook, Franky, Shanks, Crocodile.
Oto mapa, którą narysował edytor. Wskazuje ona na położenie Raftel, gdzie rozegra się finałowa bitwa o One Piece. Cyferki oznaczają miejsca, z których przypłyną poszczególne załogi walczące o skarg Króla Piratów na Raftel. http://i.imgur.com/mOec5QD.gif
Z tego, co wiadomo to Czarnobrody i Akainu zginą w walce z finałowym Bossem. Podobno ma być to Epicko Legendarny Średniowieczny Zoan Hydry, który ma związek z marzeniami naszych bohaterów. Wydaje się Wam zapewne, że nie ma to sensu, czyż nie? Otóż nic bardziej mylnego! Oda umiejętnie splótł motyw Hydry w wątek marzeń Słomkowych. Zacznijmy jednak najpierw od opisu tej Hydry. Ma być to jednogłowe stworzenie o nieskończonej ilości penisów w kształcie kiełbas podwawelskich.
Robin odkryje tajemnicę ciemnego wieku dotykając swymi dłońmi nieskończone zastępy owych serdelków.
Luffy będzie mógł jeść tyle mięsa, ile chce (wygląd kiełbas podwawelskich w końcu), a mięcho nie będzie się kończyć = wolność absolutna w jego rozumieniu.
Roronoa spełni swe marzenia z Sanjim i oświadczy mu się.
Sanji przyjmie oświadczyny Zora.
Reszty marzeń nie zdążyłem zapisać.

Ostatecznym arcywrogiem będzie jednak ON...! Syn Crocodile'a, który będzie chciał zabić wszystkich wrogów swojego ojca za to, że z nim walczyli, przez co jego ojciec nabawił się gru??licy i zmarł po uderzeniu w krawężnik. Tak wygląda jego concept-art: https://sphotos-b-mad.xx.fbcdn.net/hpho ... 7354_n.jpg
Asta

Piracki oficer

Licznik postów: 603

Asta, 07-09-2013, 00:34
100% prawdy i faktów z tego postu. Też widziałem spoiler i naprawdę ta hydra. Polecam wszystkim fanom łan pisa zaznajomić się z mitologiom grecką, inaczej nie ma szans na ogarnięcie ostatniego wątku(podwawelska była znana już w egipcie). Oda to jednak geniusz i zna się na mięsie.
SZALOMKA
Sturmir

Wiceadmirał

Licznik postów: 1,484
Miejscowość: ECCLES MASTERRACE!

Sturmir, 07-09-2013, 00:36
seems legit
CCORD

Gorosei

Licznik postów: 4,965

CCORD, 07-09-2013, 00:47
Czy ta hydra to będzie jakaś nędzna kopia 10-ogoniastego z Naruto, najlepszej mangi? Niby jakaś nieskończono-penisowa (lol) hydra? To się do naruto nie umywa. Chyba, że pojawi się też jakiś bóg bogów, to pomyślę czy ma to start do naruto.

Jamac

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,151

Jamac, 07-09-2013, 01:10
FUUUUU, przeczytałem, nie będę miał uciechy :C
[Obrazek: comment_hGLtLY5BZt5VGSt9IF80hKZaMB2cHSvy,w400.jpg]
Dahaka

Król piratów

Licznik postów: 3,793

Debowy_Mocny

Super świeżak

Licznik postów: 195

Debowy_Mocny, 07-09-2013, 08:22
Cie chyba pogieło. Hydra to fake.

Zamiast hydry to na raftel czeka ich walka z epic piątką.

- Sogeking
- Morgan
- Spandam
- Tajemniczy użytkownik nunczaku nunczaku no mi
- Tajemniczy użytkownik logii brzozy smoleńskiej (razem z nim armia entów z brzóz smoleńskich).

Na raftel unoszą się chmury z których niczym deszcz spadają tupolewy wypełnione kaczkami.
Do tego wszędzie lata śmiercionośny smród gdyż sam gold roger wypuścił na raftel ogromnego bąka.
ThumbMan

Super świeżak

Licznik postów: 180

ThumbMan, 07-09-2013, 09:25
Heros napisał(a):Syn Crocodile'a, który będzie chciał zabić wszystkich wrogów swojego ojca

Swojej matki*. Crocodile była kobietą.
Kenachi

Admirał

Licznik postów: 1,663
Miejscowość: Dressrosa

Kenachi, 07-09-2013, 09:36
Nie doczytałem ani pierwszego posta, ani nie przeczytałem żadnego komentarza, ale radzę usunąć ten temat, ponieważ jeżeli jest to potwierdzony spoiler (a najwidoczniej tak właśnie jest) zepsuje on wszystkim zabawę z czytania mangi.
[Obrazek: tumblr_ofdqnbymNR1schwg5o4_500.gif]
Omo

Piracki wojownik

Licznik postów: 104

Omo, 07-09-2013, 10:12
Czemu ta hydra nie miała każda z głów tego samego marzenia co słomkowie, wtedy by wyszło na to, że każde z ich losów było zaprogramowane przez tą hydrę skoro to main boss ;/
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź