Joy Boy
Licznik postów: 7,533
Cytat:Heros, wstrzymaj się trochę... rozumiem wyrażanie swojego zdania i krytykę, ale jest pewna granica trolla- RainUpomnienie pochodzi stąd: http://www.onepiece.com.pl/forum/viewto ... 478#276478
Król piratów
Licznik postów: 3,825
Heros napisał(a):No to mi przypada zaszczyt rozdziewiczenia tego tematu :3.
Cytat:Heros, wstrzymaj się trochę... rozumiem wyrażanie swojego zdania i krytykę, ale jest pewna granica trolla- RainUpomnienie pochodzi stąd: http://www.onepiece.com.pl/forum/viewto ... 478#276478
Z upomnieniem mógłbym się zgodzić, gdyby nie to, że takowe otrzymałem jedynie ja. Nie będę oceniał kto kogo bardziej ciśnie (choć imo to mateczQa atakuje mnie bardziej ad-personan), ale dlaczego upomnienie dostaję jedynie ja (tym bardziej, że w żadnym miejscu nie złamałem ani nie przegiąłem?)?
Dlatego nie uznaję tej uwagi, gdyż:
A) nie złamałem regulaminu (a jeśli tak, to proszę o konkretne przykłady i odpowiednie fragmenty regulaminu).
B) wyjaśnienie dlaczego tylko ja dostałem takie ostrzeżenie.
Napisałem "jak jest" (w sensie, że gadka typu "kiedyś to wychodziły anime, terazto one pokazują, że jednak można zrobić dobre i ładne anime" to mit i bzdura), wykazałem to solidnymi argumentami, nie otrzymałem kontrargumentów tylko podszczypywanie ad-personan.
To tak btw.
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,136
Artur napisał(a):Fajny odcinek, bardzo fajny.Dostałem warna za ciągłe nie wstawianie OPZ'ów. Napisał mi, że mimo ostrzeżeń nie stosowałem się do poleceń. Jakoś nie pamiętam tego, żebym jakieś ostrzeżenia dostawał za OPZ'y. Jakoś nie pamiętam, żeby ostatnio w ogóle dużo pisał na forum.
Król piratów
Licznik postów: 4,531
Cytat:Artur
- niestosowanie się do upomnień o OPZty oraz nieodpowiednie teksty o paleniu świątyń. -ostrzeżenie [06.06.13]
- niestosowanie się do upomnień o zakończenie off-topicu. [16.09.13]
Pierwszy oficer
bufaloxxx napisał(a):ArturTo już dawno minęło. Możesz o tym zapomnieć.
- niestosowanie się do upomnień o OPZty oraz nieodpowiednie teksty o paleniu świątyń. -ostrzeżenie
bufaloxxx napisał(a):- niestosowanie się do upomnień o zakończenie off-topicu. [16.09.13]Hehe, nie ważne kiedy. Taa.
Joy Boy
Licznik postów: 7,533
Król piratów
Artur napisał(a):To już dawno minęło. Możesz o tym zapomnieć.
Artur napisał(a):Hehe, nie ważne kiedy. Taa.
Cytat:Nie działa to tak, że przez pewien czas będę sie dobrze zachowywał, a potem znów mam czystą kartę.
Artur napisał(a):W temacie o najlepszej broni ulicznej dostałem ostrzeżenie za to, że napisałem, że najlepszą bronią byłby pojazd. Ładnie.
chucky napisał(a):Dyskusja z osobą, która nałożyła ostrzeżenie jest trochę bezcelowa,
Joy Boy
Licznik postów: 5,384
Cytat:Fajny odcinek, bardzo fajny.W dziale Anime, tak naprawdę... nic nie wnosi.

Pierwszy oficer
Evendell napisał(a):Tak kochani, mamy listę użytkowników, którzy w pewien sposób podpadli nie trzymając się regulaminu czy siejąc zamęt na forumNie widziałem, że aż takim demonem jestem.
Evendell napisał(a):Były liczne skargi pod Twoim adresem, a że wypowiadasz się nie raz prowokacyjnie, a że robisz offtop i przede wszystkim nie wstawiasz OPZ, o czym byłeś nie raz upominany.Od długiego czasu wypowiadam się rzadko, czasami zdarzmy mi się dzień pisania kilku postów, ale nie zauważyłem, abym uprzykrzał ludziom życie.
Evendell napisał(a):jak np. brak OPZ (i to nagminnie!)No właśnie, gdzie to nagimnne? Jeden post, w którym zapomniałem wstawić OPZ i leci warn.
Evendell napisał(a):Artur, mówisz, że dawno temu trafiłeś na listę. Patrząc na daty, nie aż tak bardzo. Gdyby zamiast 2013 widniał rok 2012, wtedy można by rozważyć, że to było dawno temu. Póki co widniejesz na liście i wszystko się wlicza.Po jakim czasie mija ostrzeżenie "ustne"?
Evendell napisał(a):A Tobie często zdarza się pisanie postów po jednym zdaniu, które niekoniecznie wnoszą coś nowego do tematu, prawda? Jasne, każdemu się zdarza, ale nie notorycznie.Nie ostatnio.
Evendell napisał(a):Dalej to nie tak, że ktoś się na Ciebie uwziął i tylko czekał, by wlepić Ci ostrzeżenie.Ja to wiem, dobrze opisał to chucky. Po prostu nowy mod musi się pokazać.
Evendell napisał(a):I ostatnia kwestia. Nie traktujcie ostrzeżeń jak koniec świata. To taki pstryczek w Wasze noski na otrze??wienie. Ocknięcie się, że jednak robicie coś ??le na forum. Takie mocniejsze upomnienieNie traktuje ostrzeżeń jako końca świata.

Heros napisał(a):Evendell wydała osąd - Bufaloxxx zapłaci 10zł za błędną decyzję, a Artur musi zap***da**ć na galerze przez 10 lat i wówczas warn zostanie zdjęty.Nie ma do wyboru kamienieniołomów?
bufaloxxx napisał(a):Dyskusja miała być poważna. Mam nadzieje, że czytałeś pierwszy post tego tematu, oraz chociaż kilka postów innych użytkowników.Ależ to było poważne. Co jest lepszego do walki ulicznej jeżeli nie pojazd?
Król piratów
Artur napisał(a):Ależ to było poważne. Co jest lepszego do walki ulicznej jeżeli nie pojazd?
Joy Boy
Licznik postów: 5,384
Pierwszy oficer
Evendell napisał(a):który dał 24h na wstawienie OPZ.Niestety 24h nie minęły.