Wczoraj, tuż przed wyjściem do pracy, znalazłem dość ciekawą informację na 4chanie, która wygląda na autentyczną.
Akcja filmu dzieje się bezpośrednio po zakończeniu pierwszej kinówki. Widzimy "Z team", który kończy imprezę i następuje roczny time-skip. W tym czasie rodzi się Pan, a w tym samym dniu na świat przychodzi kolejny cyborg, którego celem jest zabicie Son Goku. Superkomputer, który powstał przypadkiem, gdy Pan Briefs się "tentegował" z Panią Briefs. Nie wiem, skąd w Capsula Corporation znalazł się superkomputer od Red Ribborn, więc nie pytajcie (pewnie będzie to beznadziejnie wyjaśnione w kinówce).
Dalsza część wpisu ujawnia wiele ciekawych zwrotów akcji!
Goku, Vegeta, Piccolo i Gohan ponoć giną w pierwszych 15 minutach filmu. Potem Yamcha wraz z resztą szukają smoczych kul, by jak najszybciej wskrzesić trzon "Team Z", lecz Smok nie ma zamiaru ich wskrzesić odpowiadając im: "Mam to w dupie, lol".
Tenshin wykorzystuje moc swojego Trzeciego Oka, by skontaktować się z Billsem, jego mentorem i resztą Bogów. Ci, łaknąc silnego przeciwnika, przybywają na ziemię i podejmują walkę z Androidem, lecz po 45 minutowej walce (w czasie której Android robi sobie 40 minutową przerwę) przeciwnik wygrywa. Gdy zagłada zagląda w oczy Ziemi po raz kolejny, to Munichi Ningen poślizguje się na łysej glacy Chaoza, upada na potylicę i umiera.
W ten oto sposób Chaos zostaje najsilniejszym człowiekiem na ziemi
Oto kadr przedstawiający "Muchiuchi Ningen":
https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... 5916_n.jpg