Cześć, założyłem osobny temat na to, bo ciężko by mi to było zrobić w temacie z zagadkami (bo o ile pamiętam to jest takowy).
Prosiłbym też wszystkie osoby, które znają odpowied?? o nie udzielanie jej, żeby nie zepsuć zabawy. No i niech nikt też nie patrzy w google ani nigdzie, bo inaczej to nie będzie mieć sensu. Jeśli chcecie się wykazać wiedzą i zwalić odpowied?? z internetu to zapraszam gdzie indziej.
Treść zagadki: ,,Wchodzi mężczyzna do baru, zamawia albatrosa, próbuje kawałek i strzela se w łeb. Dlaczego to zrobił?"
Musicie zadawać pytania, a ja będę na nie odpowiadał "Tak", "Nie" lub "Nie ma związku ze sprawą".
1. Czy to nie trochę dziwne, że osoby, które dojdą w końcu do rozwiązania nie będą mogły jej napisać na forum, bo osoby znajace odpowiedz są proszone aby jej nie pisać? XD Jak to rozwiążemy? ;c
2. Czy mężczyzna był na pewno człowiekiem? Wpadło mi do głowy że może to był kolejny albatros i zjadł jakiegoś wujka czy coś.
+ Ma wrażenie, że już kiedyś coś podobnego słyszałem, ale teraz kompletnie nie kminie :c....