Jak działa TheMoon
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Pajmon

Imperator

Licznik postów: 2,143

Pajmon, 17-01-2014, 15:35
Poniżej krótka instrukcja obsługi TheMoona.

Jak go użyć?

1. Znajd?? post TheMoona na forum w jednym z tematów.

2. Zapoznaj się z jego opinią. (W 90% przypadków Twoja opinia będzie inna od jego)

3. Wypowiedz swoją opinię na dany temat, różniącą się od jego opinii, bąd?? wytknij mu błędne myślenie/napisz, że się z nim nie zgadzasz.

Sposób działania TheMoona

1. Najprawdopodobniej zacznie od uwagi w Twoim kierunku, sugerując, że nie umiesz czytać mangi/ nie umiesz oglądać anime/ nie umiesz czytać jego postów.

2. Kolejną reakcją może być próba uświadomienia Ci, że nie masz argumentów.

3. Mimo iż podajesz argumenty, nadal będzie pisał, że brakuje ich w Twojej wypowiedzi. Najprawdopodobniej doda też jakieś pseudo-inteligentne sformułowanie, którym będzie starał się Ciebie obrazić.

4. W jego wypowiedzi brak jest jakichkolwiek argumentów, lecz on w dalszym ciągu będzie zarzucał Ci głupotę i małostkowość.

5. W przypadku GDYBA?ƒ TheMoon ma bardzo zróżnicowaną opinię. Należy uważać i umieć rozgraniczyć realia uniwersum OP i realia prawdziwego świata. Gdy TheMoon gdyba, granica między tymi dwoma światami zaciera się całkowicie. Gdy Ty natomiast gdybasz, w jego oczach granica ta staje się wielka jak Mur Chiński. Należy pamiętać także, że "Nasze gdybania nigdy się nie sprawdzą, bo TheMoon coś sobie kiedyś wymyślił, a Oda zrobił inaczej."

6. Gdy już nie wie co powiedzieć, by uratować swą twarz i w konsekwencji całej wymiany zdań, TheMoon w bardzo wyrafinowany sposób zarzuci Ci coś, co współczesna medycyna internetowa określa mianem B?“LU DUPY.

Przed dyskusją z TheMoonem zapoznaj się z instrukcją zamieszczoną na forum, bąd?? skonsultuj się z psychologiem, lub Herosem.

[Obrazek: giphy.webp] 

zadyma

Kapitan z paradise

Licznik postów: 352

zadyma, 17-01-2014, 15:48
Powiem tylko tyle: nunczaku, płytki z kairoseki
[Obrazek: QPPRyEa.gif]
Quayle

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 833

Quayle, 17-01-2014, 15:50
Nie nabijajcie się z TheMoona, on ma nunczaku i nie zawaha się go użyć.
Heros

Joy Boy

Licznik postów: 7,533

Heros, 17-01-2014, 15:56
dobre Big Grin i prawdziwe. propsy
CCORD

Gorosei

Licznik postów: 4,965

CCORD, 17-01-2014, 16:11
Nieraz to się chyba nawet z TheMoonem zgadzałem.
Heros, Co o tym myślisz?

JCDenton

Super świeżak

Licznik postów: 205

JCDenton, 17-01-2014, 16:32
To uczucie kiedy to wszytsko prawda.

Ale zalete to jedną posiada. Zazwyczaj wszyscy którzy obrażają się na forum z jakiegoś powodu potem się tego wypierają a TheMoon wprost będzie cie szkalował i powie że to koniecznie bo wypisujesz głupoty.
Spoiler

xD

Quayle

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 833

Quayle, 17-01-2014, 16:53
Ja też (chyba) miałem kiedyś w jakiejś sprawie podobne zdanie co on, co nie zmienia faktu, że poglądy naszego forumowego Termiantora zwykle są delikatnie mówiąc niekonwencjonalne.
DoctorArczi

Kapitan z paradise

Licznik postów: 368

DoctorArczi, 17-01-2014, 17:11
+100 Big Grin.
Instrukcja obsługi TheMoona Big GrinBig GrinBig Grin, nawet nie wiem co na ten temat napisać ;o
Sturmir

Wiceadmirał

Licznik postów: 1,484
Miejscowość: ECCLES MASTERRACE!

Sturmir, 17-01-2014, 17:17
A ja mam nadzieję, że theMoon potraktuje ten temat jako żart, a nie jako poważne wyśmiewanie się z jego osoby.

Jeszcze dojdzie do tragedii i się chłopak zacznie ciąć nunczakami albo utopi się w rzece, poważnie ale z was gimbusiarze, naśmiewać się tak otwarcie z drugiej osoby!
Dumni jesteście z siebie? Macie wy w ogóle rozum i godność człowieka?

Nie przejmuj się, themoon. JA cię tam lubię nawet jak mnie mieszasz z błotem bez konkretnego powodu i nie mając racji.
CCORD

Gorosei

CCORD, 17-01-2014, 18:04
Choć przyznam, że o wiele bardziej od TheMoona (jak to ktoś trafnie powiedział Demona xD Taka gra słów xD) denerwują mnie ci najbardziej zaciekli fanboje Zoro, którzy prócz swojego idola nie widzą nic, a tym bardziej czyichś czy swoich argumentów.

janek z

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,316
Miejscowość: Warszawa

janek z, 17-01-2014, 18:13
Ale pamiętajcie że pół-średnia czwórka jest słabsza od prawie silnej dwójki i jego brak argumentów jest lepszy niż wasze argumenty. No i chodzenie po mieście z kijem jest w normie.
[Obrazek: d7354cb3418f36196b14823696064d80.jpg]
JCDenton

Super świeżak

Licznik postów: 205

JCDenton, 17-01-2014, 18:18
Może chodzi o taki składany kij ala nunczako
TheMoon

Imperator

Licznik postów: 1,645

TheMoon, 17-01-2014, 18:37
Janek używający słowa ,,argumenty,, przebił śmiesznością cały ten temat Big Grin
[Obrazek: mury-w-muzeum-raju-zdjecie.jpg]  
CCORD

Gorosei

CCORD, 17-01-2014, 18:44
TheMoon napisał(a):Janek używający słowa ,,argumenty,, przebił śmiesznością cały ten temat Big Grin
Dobrze, że użył słowa "wasze"

chucky

Admirał

Licznik postów: 2,727

chucky, 17-01-2014, 18:48
Bo ja wiem... Moon dobrze wie, co ja sobie o nim myślę. Przypominam mu to przy każdej możliwej okazji Smile Tak, czy siak, wolę coś pisać pod konkretnym postem, jak pod płytkami, niż tak hejtować, bo tak. Trochę to brzmi, jak taka pseudo-poprawna politycznie gimbaza, nie? Tak, czy siak - dziś mnie nie zirytował, więc sobie odpuszczam. Może za jakiś czas wkleję jakiś cytat.
[Obrazek: tumblr_ojg7flg58r1tvlw71o1_500.gif]
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź