Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,370
Legendarny piracki oficer
Licznik postów: 876
Imperator
Licznik postów: 2,588
Cytat:Od kiedy to czysta i gładka, jak dupeczka niemowlęcia, produkcja jest znakiem dobrej jakości?Jakby się nad tym zastanowić, to w sumie... od zawsze. Możesz lubić swoje dwuletnie, już mocno obdarte i zajechane najki, a one nadal będą miały w sobie "to coś", przez co się w nich zakochałeś, kupiłeś je i nosisz z radością, jednak to te nowe, stojące na półce w sklepie, są lepszej jakości, nie sądzisz? ; )
Wilk morski
Licznik postów: 91
Licznik postów: 833
Wilk morski
Licznik postów: 91
Cytat: co więcej w większości dziedzin zdarzają się lata dobre i słabszeAleż oczywiście, nigdzie nie stwierdziłem że muzyka jest cały czas na dokładnie tym samy poziomie. Jeśli teraz jest trochę gorzej to potem prawdopodobnie będzie lepiej i na odwrót. Co do taniej popularności w internecie to sam w swoim wcześniejszym wywodzie stwierdziłem że mamy obecnie mnóstwo łajna. Czy to oznacza że dobre produkcje nie powstają? Nie da się tego obiektywnie stwierdzić. Z czasem słabe kawałki przestaną być słuchane a dobre wypłyną na wierzch. Internet uwypukla tylko wrażenie o słabej muzyce, co nie oznacza że np. w latach 80 taka muzyka nie powstawała. Po prostu znacznie trudniej było się jej przebić do naszej świadomości.
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,319
Akainu napisał(a):W 2050 roku pewnie będą wracać do najnowszych piosenek które są teraz puszczane wspominając "to była prawdziwa muzyka", jednakże dla mnie ona nie jest na przestrzeni lat gorsza bąd?? lepsza, a inna, po prostu się zmienia. To tak jak z ubraniem, 200 lat temu ludzie ubierali się inaczej niż dziś, co nie znaczy że gorzej.
Szczur lądowy
Licznik postów: 1
Szczur lądowy
Licznik postów: 3
Wilk morski
Licznik postów: 63
Piracki wojownik
Licznik postów: 142