Kapitan z paradise
Licznik postów: 388
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,317
Miejscowość: Warszawa
Cytat:wyglada podobnie jak kiedys, i dalej ma ta swoja bron
Cytat:kreowany jest na koksa, w armii rewolucjonistow jest zaraz po Dragonie, swoja moc pokazal walczac w koloseum
Cytat:Na przyklad, czemu pojawil sie teraz, a nie wczesniej?
Cytat:Jakie ma mozliwosci, czy jest silniejszy od Luffy'ego?
Cytat:A tak w ogole, chcieliscie, by wrocil?
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,136
janek z napisał(a):Jak przeczytasz dobrze mangę to się dowiesz?
janek z napisał(a):Podasz mi ??ródła z których doszedłeś do wniosku że jest drugi po Dragonie?
Nowicjusz
Licznik postów: 22
Cytat:Luffy wygląda podobnie jak kiedyś i dalej ma swój kapelusz. I co w związku z tym?
Cytat:Podasz mi ??ródła z których doszedłeś do wniosku że jest drugi po Dragonie?
Cytat:Bo np. Nie miał wcześniej lepszej okazji?
Cytat:Jak przeczytasz dobrze mangę to się dowiesz?
Cytat:A może takie pytanie; dlaczego nosi buty, przecież mógłby sobie przylecieć na bosaka?
Król piratów
Licznik postów: 3,176
Piracki oficer
Licznik postów: 625
Nowicjusz
Licznik postów: 22
Cytat:Postac samego rewolucjonisty kojarzy mi sie z Olivierem Twistem.
Pirat
Licznik postów: 29

Majkelo napisał(a):Inną kwestią jest jest konfrontacja ognia z magmą w przyszłości. Bardzo bym się zawiódł gdyby to Sabo pokonał Sakazukiego. Mam nadzieję, że to jednak będzie ostateczny przeciwnik Luffy'ego w kategorii niepirackiej. Szczególnie ze względu na zdarzenie, które może mało osób zauważyło: podczas opowieści Jinbe o pojedynku Akainu vs Aokiji na wyspie ryboludzi, gdy Luffy dowiedział się, że to Akainu zwyciężył wymownie chwycił się za bliznę (rozdział 650). Było to bardzo klimatyczne i trochę mnie nakręciło na tę konfrontację pod koniec mangi.
Pirat
Licznik postów: 38
Majkelo napisał(a):W kwestii Mera Mera, osobiście po cichu liczyłem, że dostanie go właśnie Coby.
Piracki oficer
Licznik postów: 596
Cytat:Moim zdaniem ten numer 2 u Sabo, ma takie samo znaczenie jak w przypadku Ace. Ace został kapitanem 2 dywizji Białobrodego, która od jakiegoś czasu była wolna. Dlaczego? Bo nie było nikogo odpowiedniejszego na tą pozycję niż on: był silny, ludzie go lubili i był pupilkiem Białobrodego.
Znając życie Sabo przejął pałeczkę po Kumie i na 99% doszło do tego dopiero po tym jak Shichibukai został zamieniony w PX0.
Sabo wcześniej mógł działać bardziej w cieni, jako taki pomocnik i wsparcie dla wyżej postawionych rewolucjonistów, dlatego też nie był tak znany. Teraz gdy jego pozycja jest tak wysoko, to jego niesława nie jest już zaskoczeniem, a raczej naturalną koleją rzeczy.
Admirał
Licznik postów: 2,727
Nickifor napisał(a):Skoro Sabo tam był, to gdzie miał swoją słynną gazrurkę?
![[Obrazek: tumblr_ojg7flg58r1tvlw71o1_500.gif]](https://78.media.tumblr.com/dba09cf7c031e9d3846f9f038e019ddc/tumblr_ojg7flg58r1tvlw71o1_500.gif)