Nie wiem czy jest już taki temat, sprawdziłem, więc jeśli jest to musiałem przegapić, moja wina.
No ale nie chodzi mi tu też o samą dyskusję o grze tylko mam pytanie dla kogoś bardziej doświadczonego:
Chciałem pograć z kolegą na multi ale zacząć od nowa (jestem jakoś w połowie gry na singlu), to jeśli bym to zrobił to mój stary save by się skasował czy coś?
Jeśli tak to gdzie mogę go znale??ć żeby sobie skopiować czy coś?
Nie skasuje się, po prostu zrobisz nową grę, nowy "slot". (ostatnio próbowałem grać przez multi i coś server się psuł nie mogło nam ustanowić połączenia)