"Wybory na moda"
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
CCORD

Gorosei

Licznik postów: 4,965

CCORD, 20-09-2017, 00:07
Ze względu na zmiany i wynikający z nich brak czasu, spora część zarządu forum nie jest już w stanie być tak aktywna jak kiedyś. Z tego powodu, jesteśmy zmuszeni przeprowadzić rekrutację. Poszukujemy osób chętnych na zostanie moderatorem. Osoba taka powinna być dyspozycyjna i mieć czas, który może poświęcić na moderowanie. Przyda się również odpowiedzialność i poczucie obowiązku. Jeżeli są tu takie osoby, które dodatkowo są chętne na podjęcie tego niewdzięcznego stanowiska, prosimy o zgłaszanie się w komentarzach Wink
Czas na zgłaszanie się dajemy wam do 21.09.2017, do godziny 20. Wtedy to ten temat zostanie zamknięty. Następnie zostanie założony temat, w którym każdy będzie mógł oddać swój głos na jednego z kandydatów. Liczymy na pozytywny odzew.

Uwaga: Wszelki spam, offtop itp. nie będą tolerowane i będą nagradzane warnem.

Sturmir

Wiceadmirał

Licznik postów: 1,484
Miejscowość: ECCLES MASTERRACE!

Sturmir, 20-09-2017, 00:10
W końcu era Sturmirainu nadeszła.
Nie mam czasu, nie mam poczucia obowiązku ani odpowiedzialności. Ale z drugiej strony nie mam też godności człowieka i skrupułów. Uważam, że świetnie nadam się na moderatora.
Mordoc

Pan Ciemności

Licznik postów: 5,839

Mordoc, 20-09-2017, 01:33
1. Czy praca moda polega głównie na czytaniu wpisów na forum i reagowaniu w przypadku łamania regulaminu?
2. Czy chat też trzeba doglądać?
3. W sumie jeśli pkt. 2 nie jest obowiązkowy i jeśli nie zgłosi się zbyt wielu kandydatów, to możecie brać moją kandydaturę pod uwagę.
W przeciwnym wypadku wolę zostawić miejsce bardziej chętnym osobom, bo nie mam jakiegoś wielkiego parcia na "władzę".
Spoiler

[Obrazek: UAMELnu.png]

Spoiler

[Obrazek: 05onfire1_xp-jumbo-v2.jpg]

Seventy1

Agent sword

Licznik postów: 451

Seventy1, 20-09-2017, 13:47
Ja chciałbym zostać moderatorem. Mam sporo wolnego czasu.
Spoiler

[Obrazek: 945.gif]

Subskrybuj ten wątek Odpowiedź