Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,370
![[Obrazek: 10051_1432976049.jpg]](https://www.betaseries.com/images/fonds/original/10051_1432976049.jpg)

Czuje ogromny potencjał
Dawno nie widziałem tak genialnie i realistycznie odwzorowanego człowieka uzależnionego od komputerów. Wyra??nie widać, jak ogromnie ucierpiała na tym jego społeczność, żadnych kolegów czy koleżanek (pewnie brakuje mu po prostu kogokolwiek kto byłby z nim, chociaż 1 osoba z którą zawsze mógłby pogadać).
Joy Boy
Licznik postów: 7,533
Joy Boy
pozbył się Elliota? Jeśli tak
Ratlee napisał(a):^Telewizje kablowe(jak HBO), lub internetowe (jak Netflix) mają większą swobodę w tworzeniu czegokolwiek. Nie ograniczają ich sztywne wymogi rad nadzoru telewizyjnego i inne rady rodziców, bo nie są stacjami ogólnodostępnymi. Raz na jakiś czas zdarzy się, że jakiś brutalny serial zawita do ramówki telewizji ogólnodostępnej (vide NBC i Hannibal), ale jest to bardzo rzadkie, zazwyczaj trzeba mocno okroić materiał źródłowy, ocenzurować, bądź pominąć niektóre istotne wątki i zastąpić je tymi 'grzeczniejszymi'. Poza tym przez sztywne prawo w juesej dochodzi do dziwnych 'wtwistow', np. można pokazać scenę seksu, ale nie można pokazać cycka, można kogoś uderzyć ale nie można pokazać jak ktoś pali papierosy itp itd. Kablówek to wszystko nie obowiązuje. Poza tym OZP, Heros.
Piracki oficer
Licznik postów: 583
sporo osób w internecie porównuje serial do fight clubu, ciężko się dziwić bo mają trochę wspólnego. To na co ja mam nadzieję to to że serial pójdzie w trochę innym kierunku i że całość się zamknie w jednym/dwóch sezonach, bo taka seria raczej na długości nie skorzysta.
Joy Boy
), ten manager który ma (miał?) żonę lubiącą sado-maso to też porażka (miał największy potencjał, a najmocniej go shanbili).
Piracki wojownik
Licznik postów: 136
Joy Boy
Piracki oficer
Licznik postów: 622