New Normal: Class 8
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
bufaloxxx

Król piratów

Licznik postów: 4,531

bufaloxxx, 21-06-2015, 21:25
Kolejny webtoon, lecz tym razem komediowy. Mmay głównego bohater, który wygląda tak:

Spoiler

[Obrazek: folken682_45f528d222f885a969f7a945df56069d.jpg]

Oczywiście jest obiektem kpin, no i ma utrudnione życie. Jedank przenosi się do specjalnej klasy, składającej się z samych takich "dziwolągów". Nie będę wymieniał jakie to postacie, bo często same ich pojawienie się powoduje uśmiech. Lekka komedyjka, w sam raz do poczytania, na uspokojenie mózgu.

http://www.webtoons.com/en/comedy/new-n ... tle_no=100
CCORD

Gorosei

Licznik postów: 4,965

CCORD, 21-06-2015, 22:34
Bardzo polecam serię, przyjemna, miła, bywa i zabawna.

Spoiler

Swoją drogą podoba mi się jak główny bohater, który na początku był wyśmiewany przez innych, miał problemy ze sobą, słyszał śmiechy za sobą sam był bliski czemuś takiemu gdy trafił do klasy dziwaków.

[ Dodano: |14 Lis 2015|, o 18:31 ]
Czytaj mówili, to komedia, mówili...

CCORD

Gorosei

Licznik postów: 4,965

CCORD, 07-02-2016, 03:00
Doczytałem właśnie ostatnie 7 rozdziałów 2 sezonu i... wnoszę o usunięcie słowa "komediowy" z opisu Wink
A piszę żeby zapytać o wasze zdanie:
Spoiler

Yuna czy Ayoung Smile?

Tak na prawdę to ja myślę, że Yuna nie lubi Dongwona w "ten" sposób. Po prostu jest dobrym przyjacielem. I dotrzymuje słowa. Pamiętacie jak na początku powiedziała ona, że sprawi iż w klasie będzie para (lub kilka, nie pamiętam)? No właśnie : )To jest jedyna rzecz, która na ten moment sprawia, że znoszę fakt, że Dongwon powiedział nie. Jak na razie Yunę lubię chyba bardziej niż Ayoung. No ale dobry zabieg ze strony autora, ponieważ prawdopodobnie chciał uzyskać dokładnie taki efekt - żebyśmy polubili Yunę. Ayoung wyszła tutaj na "tą złą". Moja niechęć do niej, którą miałem przez kilka rozdziałów zniknęła gdy o tym pomyślałem w ten sposób.

Subskrybuj ten wątek Odpowiedź