Szukam gier na PS3.
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Heros

Joy Boy

Licznik postów: 7,533

Heros, 30-11-2015, 11:25
Najlepsze bijatyki
B. dobre gry z fabułą (najlepiej historyczne i tego typu realia).
Dobre gry ze znanych universów Marvela, DC, anime itd.
Larry

Piracki oficer

Licznik postów: 647

Larry, 30-11-2015, 11:37
Bijatyki: Mortal Kombat, Injustice (uniwersum DC), Naruto UNS 3 (serio dobrze się napina), no i Tekken

Fabularne: L.a Noire, Red dead redemption, The last of us, Infamous (komiksowe bardzo uniwersum), wiadomo gta v, Batmany są ok (a na pewno arkham asylum), God of war

Jak przypomnę sobie coś jeszcze to dopiszę
Bajnor

Imperator

Licznik postów: 1,902

Bajnor, 30-11-2015, 12:13
Uncharted 1, 2 i 3 do gier z fabułą.
Heros

Joy Boy

Heros, 30-11-2015, 12:47
Dobra, skoro jest tak dużo gier omiksowych (nie jestem w temacie, całe życie byłem PCtowcem), to poprosiłbym Was o podanie tych najlepszych. Dzięki z góry za napisanie, z jakiego to wydawnictwa (DC/Marvel/jakieś mangowe).
+ czy są JAKIEKOLWIEK gry mangowe warte uwagi poza tymi z Jojo (które są atrakcyjne jedynie dla fanów)?
Larry

Piracki oficer

Licznik postów: 647

Larry, 30-11-2015, 13:41
Batmany są podobno b.dobre, potwierdzam tylko w przypadku Arkham Asylum, w resztę nie grałem.
Injustice to nawalanka, w której postaciami są bohaterowie i villani z uniwersum DC, propsuję. Jest też Marvel vs. Capcom, ale nie grałem, więc musisz sam na yt obczaić, czy to coś dla Cb. Z mango-gier. Naruto UNS 3, jest to serio zajebista bijatyka, z świetnym systemem walki i z postaciami, które posiadają zróżnicowane ciosy/ruchy/moce. Nawet ziomki, co w ogóle nie oglądają anime mają radochę z tej gry. No i JoJo jest ok.
Heros

Joy Boy

Heros, 30-11-2015, 13:52
Jojo mam, przechodzę story mode Smile.
Dahaka

Król piratów

Licznik postów: 3,793

Dahaka, 30-11-2015, 19:43
Gry na podstawie komiksowych uniwersów to w większości crapy lub średniaki. Jedyna, która się wybija to właśnie Batman: Arhkam Asylum i Batman: Arhkam City (grać w tej kolejności)
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź