Star Wars
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Sunrider

Pirat

Licznik postów: 43

Sunrider, 11-12-2008, 00:22
A czy ktoś interesuje się tą serią? (Dojrzałem tylko Jutsu z avkiem Yody Tongue). Ja osobiście jestem wielkim fanem sagi. Pasjonuje się nią w każdej postaci - Filmy, Książki, Gry (także te figurkowe i karcianką). Trochę mniej komiksami. Jeśli tylko znajdą się jacyś inni miłośnicy to zapraszam do dyskusji Big Grin
Druga

Piracki wojownik

Licznik postów: 103

Druga, 11-12-2008, 01:40
Ja wręcz uwielbiam serie filmową Star Wars. Chociaż moim zdaniem najlepsze są części 4-6 (Han Solo i Chewbacca wymiatają ^^ ), 1-3 nie przypadły mi do gustu jakoś za dużo...nowoczesności ;P
Kiedyś jak wchodził "Atak Klonów" to zbierałam kartoniki z bohaterami (z jakiś chipsów były) niedawno je jeszcze znalazłam na dnie szuflady. xD
Sunrider

Pirat

Licznik postów: 43

Sunrider, 11-12-2008, 01:49
Często spotykam się z opinią, że 4-6 są lepsze. Osobiście sam tak uważam. Stara Trylogia ma swój własny, specyficzny i niepowtarzalny klimat. Nowa tego nie oddaje, i właśnie to jest jej najsłabszą stroną (IMO). W epizodach 1-3 skupili się za bardzo na efektach niestety.
SLAWO89

Piracki wojownik

Licznik postów: 139

SLAWO89, 11-12-2008, 13:27
Pamiętam jak byłem jeszcze szkrabem to oglądałem z ojcem sage od 4-6 i jakoś za specjalnie mi się nie podobało (tylko miecz świetlny mi się podobał) ale jak dojrzałem to już bardziej sie podobało i oglądałem wszystkie części Big Grin osobiście jakoś nie narzekam na sage od 1-3 wiadomo technologia poszła do przodu i można było se pozwolić na więcej Big Grin ważne że klimatu nie straciły te części Big Grin
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź