Zmiany w moderacji i administracji forum.
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają:
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
bufaloxxx

Król piratów

Licznik postów: 4,531

bufaloxxx, 18-01-2016, 21:37
W tym temacie będziecie informowani o wszelakich zmianach moderatorów, czy też adminów. 

Na początek chciałbym powitać 3 nowych moderatorów CCORD'a, Bleka(tu akurat mamy powrót Wink ) i chuckiego. Mam nadzieje, że przyczynią się do rozwoju forum, a ich współpraca/relacje z innymi użytkownikami będą przebiegać bez problemów Smile 

W tym poście chciałbym także pożegnać Dahakę. Jednak prosze się nie martwić, gdyż odchodzi tylko z grona moderatorów i dalej będziecie mogli czytać jego wypociny na forum Smile
Ratlee

Gorosei

Licznik postów: 4,072

Ratlee, 01-03-2017, 16:08
No, wreszcie jakas reaktywacja!

Chciałbym pożegnać @chucky z szeregów moderacji! Był wspaniałym dodatkiem do naszego zespołu, bez wahania podejmował sie każdego zadania i wniósł naprawdę wiele swoją opinią w funkcjonowanie forum. Użytkownicy mogą go najbardziej kojarzyć z forumowego konkursu w przewidywanie, które jak wynika z mojej wiedzy, wciąż będzie przez niego prowadzone! Więc chucky nie znika z forum, tylko traci kolor i pragnie wmieszać się z powrotem w tłum!

Tym samym chciałbym powitać najnowszy dodatek moderacji - @Dejo ! Niezastąpiony jeśli chodzi o szybkie dojście do newsów, spoilerów i wszelakich informacji o One Piece, rpzyćmił w tym największego OPtarda, który wykazuje się niesamowitym lenistwem - @Dahaka , więc uważamy, że będzie godnie sprawował rządy na forum i obserwował was wszystkich z ukrycia. Mam nadzieję, że miło go wszyscy powitacie i sprawicie, że przejście w nową funkcję będzie dlaniego bezbolesne!
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź