Piracki oficer
Licznik postów: 655
ktoś ma warunki pisać z chęcią udzielę lekcji na odległość
salta itp.
Piracki oficer
Wilk morski
Licznik postów: 71
Piracki oficer
zbierało sie 10 osób i z jednego kąta na drugi latała ;] czasami robiliśmy jakies przerzuty i tricki ale to również zaliczamy do amatorskich
Pierwszy oficer
Licznik postów: 993
świetny sposób na nudę aczkolwiek dużo nie grałem zaruchliwy to ja nie jestem. Jedyne co to swojego czasu kręciła mnie dyskorolką ale nie ma tu mowy o trikach totalnie amatorsko. Parkour? i jak idzie? miałem kumpla w tym był świetny ale trza być za*** wysportowanym bo takto nie da rady. A jeżeli to można zaliczyc do sportu to rzucanie shurikenami do celu
, ten był rózny aktorka z gazety, butelka po wodzie
odprężające zajęcie. Ale tera nawet nie było by gdzie.. Myślę też żeby wlaśnie coś zacząć bo przyda się trochę ruchu
Piracki oficer
ale swoją drogą parkour też ćwiczę, problem w tym że nie za bardzo mam gdzie =]
Pierwszy oficer
Piracki oficer
żeby nie uznać tego posta za niepotrzebnego to napisze, że ostatnio mało ćwicze :zawstydzony:
Pierwszy oficer
Coraz częściej się mówi że to "sport" dla ludzi którzy nie są tak wytrzymali i przystosowani do wysiłku jak inni. To ja mam taki właśnie jeszcze sport. Kowal też odświeżam.
Poco zapominać o temacie jak tyle jescze do powiedzenia zostało
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,386
Nie kwestia kondycji ile... płci. Z atrybutami z przodu ciężko się biega i skacze, a to niestety oznacza, że ta dziedzina sportu ulicznego jest dla mnie jak nie zamknięta, to przynajmniej przymknięta (bo jak się uprę, to przewiążę bandażem i biegać będę i tak (choć nie za długo, bo się uduszę -.-').Piracki oficer
Licznik postów: 614