Ten temat nie posiada streszczenia.
Piracki wojownik
Licznik postów: 136
Galavant - komedia, musical. Akcja dzieje się w takiej średniowieczno-baśniowej Anglii. Główna fabuła 1 sezonu to podróż Galavanta w celu odbicie swojej miłości z rąk złego króla Ryszarda.
Ja osobiście NIGDY nie oglądałem ani nie lubiłem musicali, ale ten mnie po prostu kupił! Sceny śpiewy są po prostu genialne, zarówno muzycznie jak i wizualnie. Między scenami natomiast jest olbrzymi ilość gagów. Ogólnie 1 sezon oceniłbym na 7/10 ale teraz jak wychodzi 2 to zmieniłem ocenę na 9/10 bo jest IMO jeszcze lepszy! Tak w ogóle to ten serial warto choćby oglądać dla samego króla Ryszarda bo jest po prostu genialny!
Król piratów
Licznik postów: 4,531
Konwencja serialu nie każdemu przypadnie do gustu, ale mi przypasowało bardzo. Piosenki przyjemne i w większości śmieszne(te mniej śmieszne na szczęście są krótsze). Postacie nie drażnią, a zobaczyć Vinniego Jonesa w takim serialu, to bajka
Serial, krótki i przyjemny(odcinki pod około 20 min.). Polecam, ale jak kogoś serial nie przekona po 1-2 odcinkach, to polecam porzucić. A król Ryszard super postać, im dalej tym mnie bardziej bawi.
Piracki wojownik
Licznik postów: 136