Shen Yin Wang Zuo
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Bajnor

Imperator

Licznik postów: 1,902

Bajnor, 06-03-2016, 16:21
[Obrazek: Shen-Yin-Wang-Zuo-Cover.jpg]]

Opis:
Kiedy dziewięć planet wyrównało się, na niebie pojawiło się coś co przypominało dziurę. Właśnie wtedy pojawiło się siedemdziesiąt dwa demonicznych filarów zstąpiło przez nią na ziemie przynosząc tym samym dla ludzi śmierć i pożogę. Powstało sześć świątyń(zabójców, rycerzy, duchownych, czarodziejów,żołnierzy, znachorów), które chronią ostatki ludzkości. Młody chłopak dołącza do jednej z nich by pomóc chorej matce. Podczas swojej wędrówki do stania się rycerzem doświadcza wielu cudów i zgorszeń. Czy zostanie najsilniejszym rycerzem i odziedziczy tron?
[/center]
Tomy:10+
Autory: Historia; Tang Jia San Shao, Rysunki; Sariel
Wydawnictwo: Joy Works
Gatunki:Akcja, Dramat, Fantasy, Nadprzyrodzone moce, Przygodowy, Romans, Shounen, Sztuki Walki, Tragedia
Alternatywne nazwy: Sealed Divine Throne
Od siebie:
Bardzo fajny chiński komiks. Sam nie wiem dlaczego, ale klimatem przypomina mi odrobinę ToG-a. Niestety nie mam pojęcia, czy angielskie skanlacje są na bieżąco (po datach dodania rozdziałów wygląda na to, że mniej-więcej co tydzień dają nowy rozdział), a na oryginalnej chińskiej stronie nie potrafię się zarejestrować xD Całość dostępną po angielsku pochłonąłem dzisiaj w kilka godzin.
Komis można przeczytać tu:
http://demonicscans.com/FoOlSlide/series..._wang_zuo/
(czyta się od lewej do prawej)
Horsie

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,012

Horsie, 06-03-2016, 17:26
Zapowiada się bardzo fajnie, gatunki w moim klimacie i skoro przypomina ToGa to wezmę się za to na pewno Big Grin.

Edit : Kreska trochę taka zbyt "cukierkowa" z tego co własnie oblukałem.
[Obrazek: safe_image.gif]
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź