Viva la France!
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Heros

Joy Boy

Licznik postów: 7,533

Heros, 07-06-2016, 20:22
https://www.facebook.com/noszkurwamac/vi...485155206/
Zamiast pisać posta, po prostu dam link.
Viva la France! Za tydzień euro, ale to Polacy i Ukraińcy byli głupimi, rasistowskimi podludźmi. Pardon, są. Big Grin Mi tam odpowiada takie bycie "podludziem".
A propos liści, mój wpis z fb: Tam taka jazda trwa już jakiś czas... tak zaraz po zamachach kilka osób (zwykli ludzie na fejsie, jak ja...) przewidziało, że "stan nadzwyczajny" może się potoczyć właśnie w ten sposób.

Jeśli poniższe słowa nie odbiegają za bardzo od prawdy, to życzę tym lewackim śmieciom by zdechli. Podludzie.
Cytat:Francuskie władze postanowiły objąć mecze z udziałem polskiej (ale nie tylko) reprezentacji specjalnym nadzorem.

Według Hollande'a w polskiej Cebulandii rozpoczął się nawrót tendencji nacjonalistycznych, toteż podczas spotkań z Niemcami i Ukrainą tamtejsze służby będą bacznie się przyglądały stadionowym wojownikom z Lechistanu.

Których o dziwo we Francji nie będzie zbyt wielu lub w ogóle, bo zwyczajnie nie stać ich na wyjazd. I których o dziwo bardziej kręcą zmagania lokalnych klubów aniżeli mainstreamowe mecze reprezentacji, które można sobie obejrzeć w TV.

Zamiast skupić się na maksymalnej możliwej obronie przed bardzo realnym zagrożeniem terrorystycznym, oni będą marnotrawić kasę i zasoby ludzkie na obserwację raczej zamożnych, ustatkowanych, umiarkowanych światopoglądowo Polaków, grzecznie siedzących sobie na Trybunach.
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź