Imperator
Licznik postów: 2,656
Król piratów
Licznik postów: 3,505

Super świeżak
Licznik postów: 196
Cytat:Co do ninja, to dlaczego myślisz, ze wiesz więcej o ninja niż mieszkaniec ziem na których żyli.
Super świeżak
Król piratów
Koshimoto stworzył własny świat i ma prawo tworzyć co chce. Może ma inne poglądy niż wy, inne spojrzenie na świat. Nie wszystko musi być w życiu czarne i białe. I nie wszystko musi być w mangach takie jak w prawdziwym świecie. W Naruto ninja to ludzi podążający za marzeniami, jeżeli komuś to nie pasuje niech nie czyta i nie ogląda Naruto. SGDrom napisał(a):"Parówka!" -wskazując na sałate
"Telewizor!"-pokazując palcem kubek
xaton napisał(a):To jest inny świat. Ci ninja mogli by byc rolnikami a ja bym się nie wkurzał bo to inny świat.Zgadzam się. Jak by mi się spodobało to nie miałbym nic przeciwko.
najuch napisał(a):I pamietaj ze to "co sie z czyms kojarzy" zwykle zmylić tylko potrafi. historia piractwa nieco obala stereotypy którymi rzucił Tony.
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,323
Cytat:Pirat - osoba, która napada w celu rabunkowym używając statku lub łodziTeraz mi napisz kogo Luffy napadł, żeby bo obrabować?
Super świeżak
Cytat: W Naruto ninja to ludzi podążający za marzeniami, jeżeli komuś to nie pasuje niech nie czyta i nie ogląda Naruto.
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,157
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,120
SGDrom napisał(a):I nawet opierając sie na ŚWIECIE AUTORA taka wioska nie ma prawa istnieć a już tym bardziej byc jedną z najpotężniejszych.
.SGDrom napisał(a):Podsumowując , łatwiej mi nazwać SHC piratami z trochę krzywym poglądem, niż CAŁĄ wioskę , razem z ich organizacją jako mili ninja...
.
Imperator
Licznik postów: 2,656
Król piratów