My Anime List
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Shizumu

Piracki wojownik

Licznik postów: 163

Shizumu, 29-12-2008, 11:23
MyAnimeList to strona, która pozwala w prosty sposób zbudować nam listę obejrzanych i oglądanych anime (i mang). Baza zawiera tysiące tytułów i jest stale aktualizowana przez społeczność serwisu.
Dzięki zewnętrznemu programikowi lista może być aktualizowana automatycznie, gdy tylko otworzymy nowy odcinek w wybranym playerze!
System znajomości pozwala nam na porównywanie swoich list - dzięki temu można łatwo znaleźć osoby o podobnych gustach!

MyAnimeList to taka animkowa nasza-klasa i myślę, że każdy fan powinien o niej wiedzieć.

Zapraszam, mój profil znajduje się tutaj.
Szyna100

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 416

Szyna100, 29-12-2008, 11:41
No to i ja się podzielę moim profilem który znajdziecie TUTAJ
xaton

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,120

xaton, 29-12-2008, 22:19
Fajna stronaTongue. Zrobiłem swojąTongue.
http://myanimelist.net/profile/Lolskal
vegi

Piracki oficer

Licznik postów: 724

vegi, 29-12-2008, 22:25
http://www.anime-planet.com/ ja wolę tę stronkę. Oparta jest na tym samym, tylko ładniej wykonana (wiem, prostacki jestem xD).
A tutaj mój profil xD prawie 2 miesiące anime a to nie wszystkie i tak xD
Shizumu

Piracki wojownik

Shizumu, 29-12-2008, 22:52
vegi napisał(a):Oparta jest na tym samym, tylko ładniej wykonana (wiem, prostacki jestem xD).
nie podoba mi się na niej to, że lista jest stronicowana i to, że wszystko wrzucono do jednego wora (brak podziału listy na Watching, Completed itp.).
vegi

Piracki oficer

vegi, 29-12-2008, 22:59
Jest podział na watching, watched, want to watch, stalled, dropped i won't watch xD Coś musiało Ci umknąć. Moim skromnym zdaniem jest lepsza, chociaż wielu anime na niej nie mogłem znaleźć xD Ale to i tak w końcu tylko zabawa.
Shizumu

Piracki wojownik

Shizumu, 29-12-2008, 23:10
vegi napisał(a):Jest podział na watching, watched, want to watch, stalled, dropped i won't watch xD Coś musiało Ci umknąć.
Chodziło mi o to, że lista idzie ciurkiem i obok jest napisany status serii. Natomiast na MAL masz osobno wypisane animki które się ogląda, osobno te które się obejrzało a osobno te, które się porzuciło itp.
vegi

Piracki oficer

vegi, 30-12-2008, 00:15
No to nie wiem o co Ci może chodzić O.o tak właśnie jest tam podzielone przecież.
Shizumu

Piracki wojownik

Shizumu, 30-12-2008, 00:27
vegi napisał(a):No to nie wiem o co Ci może chodzić O.o tak właśnie jest tam podzielone przecież.
Nie jest, popatrz na screen porównawczy (na górze jest to twoje, na dole MAL):
[Obrazek: 2wgvsj9.jpg]
vegi

Piracki oficer

vegi, 30-12-2008, 00:31
No to można sobie ustawić przecież O.o albo sobie wybierasz które ma Ci pokazać, albo jeśli chcesz koniecznie wszystkie na raz to naciskasz na "STATUS" i masz xD Nie widzę problemu żadnego. Hehe ^^
Shizumu

Piracki wojownik

Shizumu, 30-12-2008, 00:44
Ja widzę bo muszę dodatkowo klikać i ustawiać a to dla mnie minus.
vegi

Piracki oficer

vegi, 30-12-2008, 01:00
Aha Big Grin no nic, każdy ma swoje gusta XD

Szyna - fajny avatar xD tylko czemu na 1 miejscu jest Naruto a OP nie ma nawet w Top 5? >< nieładnie xD
Szyna100

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 416

Szyna100, 30-12-2008, 11:11
Bo to było robione jak jeszcze nie oglądałem One Piece a od tego czasu nie aktualizowałem Smile Ale dzięki za przypomnienie zaraz nanosze poprawki Smile
xaton

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,120

xaton, 30-12-2008, 18:27
Jak sprawdzić zgodność listy anime z inną osobąTongue? Nie mogę znaleźćTongue.
Shizumu

Piracki wojownik

Shizumu, 30-12-2008, 18:48
xaton napisał(a):Jak sprawdzić zgodność listy anime z inną osobąTongue? Nie mogę znaleźćTongue.
Jak jesteś zalogowany to wejdź w profil tej osoby i informację o zgodności masz obok listy ulubionych animców (zaraz nad komentarzami)
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź