Forumowe Bajlando vol. 4
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Bornegio

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 433

Bornegio, 18-09-2016, 03:17
@Blek miał założyć ten temat, ale poleciał w kulki, więc ja to robię.  Po wstępnych ustaleniach planujemy kolejne wielkie forumowe spotkanie na okolicę połowy grudnia roku pańskiego 2016. Z racji, że za załatwianie spraw formalnych podczas poprzedniej edycji wźieliśmy się dość późno, brakło miejsc noclegowych i musieliśmy sporo improwizować, ale uczymy się na błędach, więc jak najszybciej trzeba ustalać szczegóły. Dlatego trzeba obgadać następujące kwestie:

- Kto wstępnie reflektuje na udział (póki co niezobowiązujące)
- Lokacja (wymagania:  Domek do wynajęcia, gdzieś na podhalu z przyzwoitym dojazdem z całej Polski, w miarę rozsądne cenowo)
- Termin (musi mieścić się w czasie, gdy @Ratlee będzie w Polsce, gdyż jest on duszą Bajlando ,daje +20 do radosnej atmosfery, ktoś musi nam gotować i ogólnie pocieszne stworzenie to jest. Polecam tego allegrowicza)
- Atrakcje (poza zjeżdżaniem na sankach, piciem alkoholu i pilnowaniem @Sather a, żeby nie zasnął gdzieś na plaży)

Zaproszeni oczywiście są wszyscy. Atmosfera jest wyśmienita i przede wszystkim macie szansę zdobyć autograf najlepszego polskiego mangaki @Sturmir a. Później dorzucę kilka zdjęć z poprzedniej edycji.
Dahaka

Król piratów

Licznik postów: 3,793

Dahaka, 18-09-2016, 03:36
Ja oczywiście się zgłaszam.

Czy użytkownicy @Mint Julep oraz @bybejita nie zechcieliby by się przyłączyć?
Albo ktokolwiek, kto na bajlando jeszcze nie był? Nie ważna jest aktywność na forum i czy cię w ogóle kojarzymy, wszyscy możecie dołączyć do naszej bajlandowej załogi.
Saki

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,442

Saki, 18-09-2016, 10:15
Wstępnie reflektuję
   ▲
▲▲

CCORD

Gorosei

Licznik postów: 4,965

CCORD, 18-09-2016, 11:26
Wstępnie będę o ile mnie będzie stać xD
I popieram Dahakę, im więcej nas tym lepiej. No może poza przypadkiem gdyby było dużo Lukaszów :/

Sturmir

Wiceadmirał

Licznik postów: 1,484
Miejscowość: ECCLES MASTERRACE!

Sturmir, 18-09-2016, 11:58
To już wypad w góry? Nie tak się umawialiśmy :/
Ratlee

Gorosei

Licznik postów: 4,072

Ratlee, 18-09-2016, 12:29
ja bym zwłaszcza @Gaskal i @zadyma chciał zachęcić, bo dużo ich omija, mają najdalej, ale we 2 by było zawsze lepiej dojechać. Jednocześnie jest zawsze opcja noclegu pośredniego u mnie, także nie ma strachu Wink

No i korzystając z okazji, @Pajmon by się przydał, ale @Mint Julep i @bybejita także bym z przyjemnością zobaczył!

Jakby co, ja przylatuje jakos 13 grudnia i zostaje do 28 około. Także pełne dwa tygdnie. Nie wiem jak ludzie mają ze studiami - kiedy zaczyna wam się przerwa świąteczna? Bo tak to zawsze jesteśmy zobwiązani tym weekendem, ale jeśli by nie było studiów, to i termin mógłby być luźniejszy Smile
[img=0x0]http://i.imgur.com/LpQnL15.png[/img]
CCORD

Gorosei

Licznik postów: 4,965

CCORD, 18-09-2016, 12:49
Mnie przerwa zaczyna się niestety dopiero w piątek 23 grudnia.

Blek

Imperator

Licznik postów: 2,588

Blek, 18-09-2016, 12:55
Na studiach przerwa będzie dopiero od 23-24 grudnia. Jedyny rozsądny termin to od 16-18 grudnia.
Bornegio

Kapitan z nowego świata

Bornegio, 18-09-2016, 13:01
Widać to bajlando będzie musiało być weekendowe, ale dłuższe zawsze można zostawić na wakacje. Trzeba jeszcze zaspamować @Heros żeby też wpadł

@Sturmir Słuszałem, że jako dobry góral z podhala wszystkich nas przenocujesz.
Ratlee

Gorosei

Ratlee, 18-09-2016, 13:07
Lol jakie parówy... Na co wam ta cała edukacj w ogóle? Przecież niedługo to wszystko i tak pi***lnie...
zadyma

Kapitan z paradise

Licznik postów: 352

zadyma, 18-09-2016, 13:23
Ja się postaram zjawić. Będe w tym czasie w polszy i jak dopisze czas i pieniążki to będę. Chciałem się zjawić na poprzednim bajlando ale się nie udało. Więc na tym muszę być. Także możecie mnie pisać jak coś.
[Obrazek: QPPRyEa.gif]
Ratlee

Gorosei

Ratlee, 18-09-2016, 13:29
[Obrazek: latest?cb=20160417010925] @zadyma
Sturmir

Wiceadmirał

Licznik postów: 1,484
Miejscowość: ECCLES MASTERRACE!

Sturmir, 18-09-2016, 15:57
Dobra to teraz do rzeczy, gdzie konkretnie chcecie się zaszyć na dwa dni i pić ten alkohol?
Bornegio

Kapitan z nowego świata

Bornegio, 18-09-2016, 16:11
Najlepiej u ciebie w domu. Może Hubert jest bardziej rozmowny Big Grin A jak nie to właśnie po to powstał ten temat, żeby to ustalić.
bufaloxxx

Król piratów

Licznik postów: 4,531

bufaloxxx, 18-09-2016, 16:31
Aż się zalogowałem Big Grin Jeśli zrobicie w terminie co Blek podał to mam czas i mogę pić Wink Proponuje Ustronie i Wisły domki, tylko teraz machnijcie rezerwacje i ktokolwiek, nie Bornegiasz, słyszałem jak teraz wszystko załatwił Tongue
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź