Gorosei
Licznik postów: 4,072
Piracki wojownik
Licznik postów: 136
Pierwszy oficer
Licznik postów: 998
![[Obrazek: ENEL-GOD.png]](http://otakukart.com/animeblog/wp-content/uploads/2017/10/ENEL-GOD.png)
Piracki wojownik
Licznik postów: 113
Imperator
Licznik postów: 1,902
Król piratów
Licznik postów: 3,793
Cracker chyba spotkał swojego naturalnego przeciwnika - nieskończona ilość ciastek vs nieskończenie pojemny żolądek xD Nie powiem, dobra taktyka, walka, ucieczka, regeneracja poprzedz jedzenie. Mam tylko nadzieje, że Nami mu jakos pomaga, bo jak tam stała i oglądała walkę przez 11 godzin, to... xD
Super świeżak
Licznik postów: 177
Kapitan z paradise
Licznik postów: 373

Pierwszy oficer
(29-09-2016, 14:46)Dahaka napisał(a): I już nie jęczcie o to szmacenie, bo to się już śmieszne robi, serio.
(29-09-2016, 14:58)Legolas napisał(a): Nie rozumiem pretensji o to, że Sanji dostał oklep.
![[Obrazek: ENEL-GOD.png]](http://otakukart.com/animeblog/wp-content/uploads/2017/10/ENEL-GOD.png)
Gorosei
(29-09-2016, 16:28)Hinczykbn napisał(a): Śmieszne to jest to jak Sanji jest notorycznie traktowany jak worek treningowy.Lol ziomeq, czy nie nie jarzysz o co cały ten kaman z Sanjim?
Wcześniej liczyłem na jego power up ale może to faktycznie geneyczna porażka.
Niech zajmie się tylko gotowaniem to jeszcze go jakoś tolerować mogę.
Pierwszy oficer
(29-09-2016, 16:39)Ratlee napisał(a): Lol ziomeq, czy nie nie jarzysz o co cały ten kaman z Sanjim?
Jak on ma się bronić, skoro za każdym razem kiedy chce oddać, słyszy tekst typu 'jeśli podniesiesz na mnie reke, to krew Twoich bliskich będzie na Twoich rękach'? Co ty byś w takiej sytuacji robił? Rozumiem, że miałbyś to gdzieś, gdyby ludzi, którzy dali Ci więcej ciepła niż prawdziwa rodzina i którzy obdarzyli Cię miłością jakiej nigdy nie znałeś byli zagrożeni? No to gratki, widocznie Sanji ma więcej oleju w głowie.
Nie jest notorycznie traktowany jak worek trningowy, jest traktowany jak zakładnik, przeciwko któremu przetrzymywani są jeszcze inni zakładnicy.
Gorosei
(29-09-2016, 17:15)Hinczykbn napisał(a): Tekst o oleju w głowie mogłeś sobie darować, po pierwsze nie znamy się byś mógł mnie osądząc. Po drugie chodziło mi o to jak jest traktowany a nie wspomniałem ani słowa o tym, że miał powody by nie oddawać. Po trzecie jakoś nie miał oporów by kopnąć braciszka wcześniej.Nie oceniam Ciebie jako cżłowieka, tylko Twoje myslenie w takiej sytuacji.
(29-09-2016, 17:15)Hinczykbn napisał(a): Trochę luzu Ratlee to tylko manga, chyba za bardzo się w nią wczuwasz.Nie no post był na luziku napisany, przecież napisałem ziomeq ;D
Super świeżak
Licznik postów: 246
Miejscowość: Water 7
Piracki wojownik
Licznik postów: 102
(29-09-2016, 14:30)Puufaa napisał(a): Na Oro ktoś wyskoczył z teorią, ze Reiju na kolejną ze Słomków a co wy o tym sądzicie ? ; D
). Silna kobieta na statku, przy której Sanji nie płaszczy się z zachwytu, to całkiem miła odmiana. I budowanie rodzinnych relacji od nowa. Ale czas pokaże, bo kandydatów na nowego członka załogi było w ostatnim czasie całkiem sporo.
! Aż mi szkoda, że to pewnie koniec retrospekcji, przynajmniej w tej kategorii wiekowej.