DC/Marvel - filmy animowane
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Horsie

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,012

Horsie, 06-12-2016, 01:13
Nie wiedziałem czy wartp zakładać nowy temat czy pisać w tym o zwykłych filmach.. Tak czy siak poszukuje jakichś fajnych serii bądź filmów animowanych od marvela/dc.

Chodzi mi głównie o dobrze zaanimowane kreskówki. Sam się w tą nigdy nie zagłębiałem, ale wiem że jest tego od cholery.
Za dzieciaka oglądałem wszystkie serie co leciały na jetixie (silver surfer, spider man, fantastic 4, ghostrider, hulk itp). Na CT też jarały mnie serie typu liga sprawiedliwych czy xman.

Jakieś fajne reworki/rebooty. Jak narazie widziałem tylko Planet Hulk. Znacie jakieś fajne kreskówki/animacje/filmy animowane z daną tematyką?
[Obrazek: safe_image.gif]
kiki1993

Cipher Pol Aigis Zero

Licznik postów: 914
Miejscowość: Czarne

kiki1993, 06-12-2016, 20:26
Z DC warto obejrzeć Young Justice, zwłaszcza, że WB miało chwilowy powrót inteligencji i postanowiło, że jednak 3 sezon powstanie, z fimów każdy jest do obbejrzenia, czy to TASowy, czy te od 2007. Ostatnia fajna kreksówka Marvela którą znam to Wolverine and Xmen. Nie ruszaj niczego co robili Japończycy, oglądanie tego boli.
[Obrazek: 586108d232c14ef50b020cee7fc4c65bd6115e86_hq.gif]
Horsie

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,012

Horsie, 06-12-2016, 22:09
Własnie sobie przeglądałem te anime na podstawie marvela/dc niezła jadka Big Grin.
Najbardizej zalezałoby mi na serialu o spidermanie czy xmanach, ale nie wiem gdzie szukać i co jest dobre/na podstawie komiksu w większości i bez mocnej cenzury.

Trochę tego jest więc niezbyt się orientuje :/
[Obrazek: safe_image.gif]
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź